Giriş Kayıt

The White Lotus Yeni Sezonundan Detaylar Geldi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 09 Kasım 2023 10:50

386 

resim

Yazar grevinin sona ermesiyle birlikte The White Lotus‘un yaratıcısı Mike White, Emmy ödüllü antoloji dizisinin 2025’te yayınlanması beklenen üçüncü sezonu için yeniden çalışmaya başladı.

White, iş bırakma eylemi nedeniyle yazımı kesintiye uğrayan yeni sezonun durumu hakkında Entertainment Weekly’’e yaptığı açıklamada, “Senaryo cidden bitmek üzere.” dedi.

White, Tayland‘da geçecek 3. sezon için: “Büyük boy bir White Lotus olacak. Daha uzun, daha büyük, daha çılgın olacak. İnsanlar ne düşünecek bilmiyorum ama ben çok heyecanlıyım, yani en azından kendi barometrem için bu iyi bir şey… Sezonun içeriği konusunda çok heyecanlıyım.”

Geçtiğimiz Aralık ayında The White Lotus’un 2. sezon finalinin ardından White, 3. sezonun “Uzak Doğu kültürü ve maneviyatında ölümü keşfedeceğini” söylemişti.

White, yeni sezon çekimlerine “2024 başında” başlamayı umduğunu, bunun da oyuncuların dahil olduğu SAG-AFTRA grevinin yakında sona ermesine bağlı olduğunu ve böylece oyuncu seçiminin zamanında yapılabileceğini söyledi.

Sezon 1’den Natasha Rothwell, üçüncü sezon için şu ana kadar onaylanan tek oyuncu; bir Wellness Spa’da tatil yapanları takip edecek Tayland’daki yeni sezonda Belinda rolünü yeniden canlandıracak.

HBO ve Max Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Casey Bloys, geçen hafta yaptığı açıklamada, başlangıçta 2024 olarak hedeflenen üçüncü sezonun, grevler nedeniyle “muhtemelen 2025’e kayacağını” söyledi.

The White Lotus, The Last Of Us ve Euphoria‘nın iş bırakma eylemi nedeniyle ertelenen yeni sezonlarının yayına girmesi HBO için önemli bir öncelik. Parti devam etmeli.

The White Lotus
2021
The White Lotus
Komedi / Dram353 dk

Yönetmen: Mike White
The White Lotus, tropikal bir bölgede bulunan cennet gibi bir özel dinlenme tesisinin çalışanlarının ve konuklarının bir haftalık süreç içindeki hayatlarını anlatacak. Ancak tatilleri gevşerken, karakterler ve otelin kendisi arasında daha koyu alt tonlar...


Kaynak: play tuşu


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film