Giriş Kayıt

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. Sezon Tarihi ve Fragmanı Geldi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 14 Mayıs 2024 17:37

379 

resim

Amazon Prime Video'nun Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncesini anlatan prequel niteliğindeki dizisi Güç Yüzükleri bu yıl içerisinde geri dönecek. Dizinin tartışmalı ilk sezonunun ardından 2. Sezon için çok sayıda söylenti sürüp giderken, yayıncı Güç Yüzükleri 2.sezon tarihi ile birlikte yeni sezonun ilk teaser fragmanını nihayet beğeniye sundu.

Fragman, ilk sezonun kapanış sahnesi ile açılıyor. Sauron'u Mordor'a giriş yaparken görüyoruz. Prens Durin kadim bir kötülüğün geri döndüğünü dinlerken, bir başka dış ses ise ilk sezonda hayranların dile getirdiği bir teoriyi doğrulayan bir cümle kuruyor:

"Sanırım daha önce buradaydı. Galiba, zaten uzun zamandır aramızdaydı."

Paylaşılan ilk teaser fragman daha çok Sauron odaklı, çok daha karamsar bir havaya sahip ve ilk sezonda açık bırakılan pek çok soruya yanıt verecek gibi görünen sahneler içeriyor. Bunlar arasında Annatar kılığındaki Sauron, hastalıklı ağacın da Sauron'un tuzağı olduğuna işaret eden sarmaşıklar, Celebrimbor'un yüzükleri ateşe atması ve muhtemelen büyük kötümüzün yaydığı ışığa doğru bakışı, işgale hazırlanan Adar ve hatta yüce kartallardan bir tanesini görüyoruz.

Showrunner'lar ikinci sezonun özellikle de lore'a dair çok daha fazla beklentisi olan hayranları tatmin edeceğini, açık kalan soruların cevaplanacağını ve iki bölümlük finalin ise büyük ölçüde Eregion kuşatmasıyla geçeceğini açıklamıştı.

Fragmanla gelen en heyecan verici bilgi ise Güç Yüzükleri 2. Sezon yayın tarihi oldu. Yeni bölümler 29 Ağustos 2024'ten itibaren Prime Video platformunda olacak. Ancak sezonun tamamının Fallout dizisindeki gibi tek sefer de mi yayınlanacağı yoksa ilk sezon gibi haftalık bölümler şeklinde mi geleceği şimdilik belirsiz.


The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Aksiyon / Macera / Dram60 dk

Yönetmen: J.A. Bayona, Wayne Yip, Charlotte Brändström
Amazon Studios’un dizisi, Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ’ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana getirecek. J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve The Lord of the Rings’inin binlerce yıl öncesinde geçen bu epik drama, izleyicileri büyük...
7.0 (358,072 Oy)

Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film