Giriş Kayıt

The Handmaid’s Tale Beşinci Sezon Onayı Aldı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 11 Aralık 2020 12:52

449 

resim

Övgüler alan distopik dizi "The Handmaid’s Tale", Hulu tarafından beşinci sezon için yenilendi. Duyuru, Disney Investor Day sunumu kapsamında perşembe günü yapıldı. İlk üç sezonunda dizi, 54 Primetime Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve 15 ödül kazandı. 2017'de dizi, en iyi orijinal drama dizisi dalında ve bir drama dizisindeki en iyi kadın oyuncu dalında Elisabeth Moss için bir Emmy kazandı.

Dizi, bir yayın hizmetinde yayınlanan ve en iyi drama dizisi dalında Emmy Ödülü kazanan ilk seri olarak önemli bir ilki başardı. Margaret Atwood’un tüm zamanlar en çok satanlar listesinde yer alan aynı adlı romanından uyarlanan "The Handmaid’s Tale", daha önce Amerika Birleşik Devletleri'nin bir parçası olan totaliter bir toplum olan Gilead distopyasındaki yaşam hikayesini anlatıyor.

Dizinin başrollerinde Elisabeth Moss dışında, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O.T. Fagbenle, Max Minghella ve Samira Wiley yer alıyor. Şovun idari yapımcılığını Bruce Miller, Warren Littlefield, Daniel Wilson, Fran Sears, Ilene Chaiken, Eric Tuchman, John Weber, Sheila Hockin, Frank Siracusa ve Moss üstleniyor.

"The Handmaid’s Tale", MGM Television tarafından çekiliyor. Eylül ayında bir açıklama yapan showrunner Bruce Miller, dizinin yaklaşan dördüncü sezonunun çevresel konulara odaklanacağını söyledi ve “Sürdürülebilirlik ve çevre sorunları, kısırlığın birçok hikayesinin temelini oluşturuyor. Gilead'in kadın düşmanlığı için bir bahane olarak kullanmasındaki her şeyin temeli budur. Bu, temelleri çevre hikayelerine dayanan bir dizi." dedi. Dizinin dördüncü sezonu 2021 yılında izleyiciyle buluşacak. Beşinci sezon ise 2022'de ekranlarda olacak.

The Handmaid's Tale
2017
The Handmaid's Tale
Dram / Bilim-Kurgu / Gerilim60 dk

Yönetmen: Mike Barker, Reed Morano, Kate Dennis
Dizide, bir terör saldırısı sonucu ABD hükümeti devrilmiş, başkan ve kongre üyeleri öldürülmüş, yönetime radikal bir grup tarafından el konulmuştur. Kadınların haklarının elinden alındığı bu dönemde bulaşıcı ve cinsel hastalıklar yüzünden...
8.4 (260,000 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film