Giriş Kayıt

The Bear 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 16 Mart 2023 14:15

455 

resim

Hulu, hit dizisi The Bear'ın önümüzdeki Haziran'da ekranlara geri döneceğini açıkladı! 95. Akademi Ödülleri töreninin ortasında verilen bir reklam arası sırasında stüdyo, Christopher Storer, tarafından yaratılan dizinin ikinci sezonunun prömiyeri için kesin bir tarih vermese de kısa bir teaser ile duyuruyu yapma fırsatı buldu.

Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden son derece olumlu tepkileralan "The Bear" platformda ilk sezonunun prömiyerini yaptıktan kısa bir süre sonra ikinci sezonu için yenilenmişti. Başrollerini Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach ve Ayo Edebiri'nin paylaştığı dizi, merhum kardeşi Michael'ın başarısız restoranını yönetmek için memleketi Chicago'ya dönen ödüllü New York City mutfak şefi Carmen Berzatto'nun (White) hikayesini anlatıyor.

Moss-Bachrach, restoranın fiili yöneticisi ve Michael'ın eski en iyi arkadaşı Richard Jerimovich'i canlandırıyor. İkili, restoranın eski şefin rehberliği olmadan çalışır durumda kalması için birlikte nasıl çalışacaklarını öğrenmelidir. Alışma sürecinin ortasında, ekibe Sydney (Debiri) adında deneyimsiz bir şef katılır.


The Bear
2022
The Bear
Komedi / Dram30 dk

Yönetmen: Christopher Storer, Joanna Calo, Ramy Youssef
Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen "Carmy" Berzatto, erkek kardeşinin intiharının ardından aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago'ya dönmek zorunda kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film