Giriş Kayıt

Ted Lasso 2. Sezon, 23 Temmuz'da İzleyici ile Buluşacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 21 Nisan 2021 11:12

361 

resim

Ted Lasso’nun heyecanla beklenen 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Ted Lasso 2. sezon, 23 Temmuz’da izleyici ile buluşacak.

Jason Sudeikis‘in kendisini beklenmedik bir şekilde İngiltere futbol dünyasının içinde bulan bir Amerikan futbolu koçuna hayat verdiği Ted Lasso, geçtiğimiz yılın ağustos ayında izleyici ile buluştu ve izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Kısa sürede Apple TV+‘ın en popüler yapımlarından birine dönüşen Ted Lasso, Jason Sudeikis’e Altın Küre ödülü getirirken, tahmin edildiği üzere 2. sezon onayını da aldı.

Duyurulduğu günden beri heyecanla beklenen 2. sezon için gün sayarken, yeni sezondan ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan bu fragmanla birlikte sevilen dizinin ekrana döneceği tarih de belli oldu: 23 Temmuz 2021.

Bill Lawrence‘in yaratıcısı olduğu dizi, ilk olarak NBC Sports kanalında yayınlanan skeçlerde karşımıza çıkan Ted Lasso karakterini takip ediyor. Amerikan futbolunda üniversitelerde koçluk yapan Lasso, futbol konusunda hiçbir tecrübesi olmadığı hâlde Premier Lig’deki AFC Richmond takımının başına getiriliyor. Bu sürpriz birliktelik, içimizi ısıtan keyifli bir hikâyenin temelini atıyor.

Oyuncu kadrosunda Jason Sudeikis’e Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Goldstein, Phil Dunster ve Nick Mohammed’in eşlik ettiği dizinin 2. sezonunda Sarah Niles (I May Destroy You) da Ted’le ters düşen bir psikiyatrist olarak diziye dâhil olacak.


Ted Lasso
2020
Ted Lasso
Komedi / Dram / Spor30 dk

Yönetmen: Tom Marshall, Declan Lowney, Elliot Hegarty
Jason Sudeikis’in Altın Küre ödülüne layık görüldüğü dizi, Ted Lasso adlı, daha önce futbolda hiçbir antrenörlük deneyimi olmayan, optimist ve sıcakkanlı bir Amerikan futbolu koçu olan Ted Lasso'nun, sürpriz bir şekilde İngiltere Premier Lig'de zor...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film