Giriş Kayıt

SyFy Kanalı Chucky Dizisi İçin Hazırlıklara Başladı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 30 Ocak 2019 13:03

299 

resim

İlk kez 1988 yapımı Child’s Play filminde izleyicilerin karşısına çıkan katil oyuncak bebek Chucky’nin hikâyesine odaklanan yeni bir televizyon dizisi geliyor. Dizinin senaryosunu Chucky’nin yaratıcısı Don Mancini kaleme alacak.

Tom Holland‘ın yönettiği 1988 yapımı Child’s Play; bir annenin, oğlunun doğum günü için bir seri katilin ruhuna sahip olduğunu bilmediği bir oyuncak bebek satın almasıyla yaşanan tuhaf olayları konu alıyordu.

Oyuncak bebek Chucky’nin terör estirdiği, aynı zamanda birçok çocuğun oyuncak bebeklerden korkmasına neden olan film, gişede iyi bir başarı elde edince kendisinden sonra altı devam filminin çekilmesine vesile olmuştu. Devam filmleri, ilk filmin yanına yaklaşamasa da, Chucky’nin beyazperdedeki yolculuğu 30 yıl boyunca devam etti. Buna ek olarak Chucky, bu yıl Aubrey Plaza’nın başrolünde yer aldığı yeniden çevrimle bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılar, Chucky’nin sinema dünyasında yarattığı etkiyi televizyona taşımak istiyor. Variety’nin haberine göre Chucky’nin hikâyesini anlatan yeni bir televizyon dizisi geliyor.


resim

Chucky serisindeki tüm filmlerinin senaristi ve yapımcısı olan Don Mancini, dizinin de senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlenecek. Mancini’ye yapımcı olarak serinin yapımcılarından David Kirschner ile Hannibal’ın senaristlerinden Nick Ancosta eşlik edecek. Don Mancini’nin açıklamasına göre dizi, filmlerin yarattığı vizyona sadık kalacak ve Chucky’nin karakterini derinleştiren bir hikâyeyle ekranlardaki yerini alacak.

Henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan dizi, Chucky’nin yayın hakları için uzun süredir uğraşan Syfy kanalında yayınlanacak. Chucky hakkında daha fazla şey öğreneceğimiz dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Öte yandan SyFy, Danny McBride’ın yapımcıları arasında yer aldığı Cipher ve kara komedi türündeki (Future) Cult Classic isimlerinde iki diziye de pilot bölüm için resmi onay verdi.








Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film