Giriş Kayıt

Stranger Things 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 20 Mart 2019 16:37

511 

resim

Stranger Things 3. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in sevilen dizisi 4 Temmuz’da ekranlara geri dönecek.

Duffer Kardeşler‘in yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Stranger Things, ilk iki sezonuyla büyük ses getirmiş ve izleyiciyi 80’li yılların büyülü dünyasına ışınlayan atmosferiyle adından söz ettirmişti. Aynı zamanda dönemin kült bilimkurgu filmlerine yaptığı göndermelerle oldukça dikkat çeken dizi; ilk sezonda Will Byers’ın ortadan kaybolmasını işlemiş, 2. sezonunda ise Will’in dönüşüyle beraber yaşanan tuhaf olayları mercek altına almıştı.

İzleyiciyi Upside Down’ın karanlığına sürükleyecek olan dizinin 3. sezonu için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. 8 bölümden oluşan 3. sezon, 1985 yılının yaz aylarında geçecek. Eleven ile Mike’ı, Lucas ve Max’i çift olarak izleyeceğimiz dizinin yeni sezonunda, Joe Keery tarafından canlandırılan Steve Harrington ile David Harbour’ın hayat verdiği Hopper’ın geçmişine dair yeni şeyler görmeyi umuyoruz.


resim

Öte yandan Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matazarro, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin yeni sezonuna üç yeni oyuncu dahil oldu. Belediye Başkanı Larry Kline rolüyle Cary Elwes, ahlaki olarak yozlaşmış bir haber muhabiri olan Bruce karakteriyle Jake Busey ve Robin’e hayat veren Maya Thurman-Hawke, 3. sezonda karşımıza çıkacak. Bu karakterlerin olayların akışına nasıl etki edeceği büyük merak konusu.

1985 yapımı komedi filmi Fletch ile Back to the Future göndermelerine tanık olacağımız dizinin 3. sezonu, 4 Temmuz‘da Netflix’te yayınlanacak. İzlemek için şimdiden saatlerimizi ayarladığımız Stranger Things’in 3. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.



Stranger Things
2016
Stranger Things
Dram / Fantastik / Korku51 dk

Yönetmen: Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy
Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak...
8.7 (1,353,099 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film