Giriş Kayıt

Sharlto Copley, Russian Doll'un 2. Sezonunda Rol Alacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 14 Nisan 2021 12:42

485 

resim

District 9 ve Powers gibi yapımlarla tanınan Sharlto Copley, Russian Doll’un 2. sezonunun oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Russian Doll 2. sezon, bu yıl ekrana gelebilir.

2019 yılında yayınlanan ilk sezonu izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanan ve kısa sürede Netflix‘in en popüler dizileri arasına girmeyi başaran Russian Doll, 2. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. İlk sezonu sona erdikten kısa süre sonra 2. sezon onayı alan Russian Doll’ın yeni sezonunun çekimlerine kısa süre önce başlandı. Yeni sezonun çekimlerine başlanmasıyla birlikte yeni sezonda rol alacak isimler de netlik kazanmaya başladı. Natasha Lyonne‘un Nadia Vulvokov rolünde geri döneceği yeni sezonun oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerden biri de District 9 ile çıkış yaptıktan sonra The A-Team, Powers, Oldboy gibi yapımlarda rol alan Sharlto Copley olacak.

2. sezon hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olduğu için Copley’nin nasıl bir rolde karşımıza çıktığı belirsizliğini koruyor. 2. sezonda Copley’nin yanı sıra oyuncu kadrosunda Schitt’s Creek ile tanınan Annie Murphy ve Carolyn Michelle Smith‘in de yer alacağı kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

resim

Leslye Headland, Natasha Lyonne ve Amy Poehler’ın yaratıcısı olduğu dizi, Nadia’nın sıkışıp kaldığı bir günü, 8 bölüm üzerinden anlatır. Nadia bir bilgisayar programcısıdır. Arkadaşlarının 36. yaşını kutlamak için düzenlediği partiye katılan Nadia, o gece partiden çıktıktan sonra bir taksinin çarpması sonucu ölür. Ancak sonra gözlerini yeniden açar. Yine aynı partide aynı günü yaşamaktadır. İlk önce başına gelenlere anlam veremeyip tüm bunların aldığı uyuşturucunun etkisi olduğunu düşünen Nadia, sürekli ölüp tekrar bu geceye dönünce yaşanan bu durumun arkasında çok daha tuhaf nedenler olduğunu anlar. Aynı günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalan Nadia, bir yandan bu döngüden çıkmanın yolunu ararken, bir yandan da hayatıyla ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Konusuyla Groundhog Day’i bir hayli andıran Russian Doll’un 2. sezonu da ilk sezon olduğu gibi 8 bölümden oluşacak. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak çekimlere başlanmış olması 2. sezonun bu yıl ekrana gelebileceğini gösteriyor.

Russian Doll
2019
Russian Doll
Macera / Komedi / Dram / Gizem30 dk

Yönetmen: Leslye Headland, Jamie Babbit, Natasha Lyonne
Russian Doll, Nadia adlı genç bir kadının New York City’de geçirdiği sıradışı bir geceyi işleyecek. Nadia, şeref konuğu olarak çıktığı New York seyahati esnasında bir partiye davet edilir. Ancak çok geçmeden esrarengiz bir şekilde, bu partiden kurtulamayacağını...
7.7 (108,246 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film