Giriş Kayıt

Sex Education’ın 2. Sezonundan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 08 Ocak 2020 12:01

677 

resim

Gillian Anderson ve Asa Butterfield’ın kamera karşısına geçtiği, ilk sezonuyla beğeni toplayan Netflix dizisi Sex Education’ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Sex Education 2. sezon, 17 Ocak’ta izleyici ile buluşacak.

Laurie Nunn’ın yaratıcısı olduğu Sex Education, seks terapisti olan annesiyle birlikte yaşayan ve istemeyerek de olsa lisesindeki öğrenciler için sırlarını paylaşabilecekleri bir seks terapistine dönüşen Otis’in hikâyesini konu alıyordu. İzleyiciyi birbirinden komik olayların içerisine sürükleyen dizi, cinsellik, aşk, dostluk, cinsel yönelim, homofobi vb. pek çok konuya da değinmişti.

Geçtiğimiz yılın en beğenilen dizilerinden biri olan Sex Education, izleyiciler ve eleştirmenlerden aldığı olumlu yorumlarla adından söz ettirdi ve yayınlandıktan kısa bir süre sonra 2. sezon onayını aldı.

resim

Asa Butterfield, Gillian Anderson ve Emma Mackey‘nin başrollerini üstlendiği Sex Education’ın 2. sezonunda Otis ve arkadaşlarının yeni maceralarına tanık olacağız. Bir yandan Maeve ile bozulan ilişkisini kurtarmak için uğraşan Otis, bir yandan kız arkadaşı Ola ile olan ilişkisini ilerletmeye çalışacak. Tüm bunlar olurken okula gelen yeni yüzler Moordale Lisesi’nde dengelerin değişmesine neden olacak.

Alistair Petrie, Connor Swindells, Ncuti Gatwa ve Aimee Lou Wood‘un da ilk sezondaki rolleri geri döndüğü dizinin yeni sezonunda, izleyiciyi birbirinden komik ve eğlenceli maceralar bekliyor. Sex Education’ın 2. sezonu, 17 Ocak’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak. Dizinin 2. sezonundan yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Sex Education
2019
Sex Education
Komedi / Dram45 dk

Yönetmen: Kate Herron, Ben Taylor, Sophie Goodhart
Sex Education’ın hikayesi, kurgusal İngiliz kasabası Moordale’da geçiyor. Toy ve içine kapanık bir öğrenci olan Otis Milburn, cinsellik terapisti olarak çalışan ebeveynleriyle birlikte yaşamaktadır. Haliyle cinsellik sohbetlerinin tam ortasında büyüyen...
8.2 (355,706 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film