Giriş Kayıt

Safdie Kardeşler, HBO ile İki Yıllık Anlaşma İmzaladı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 27 Mayıs 2020 22:32

199 

resim

Uncut Gems ile bir kez daha adlarından övgüyle söz ettiren Safdie Kardeşler, yeni diziler hazırlamak için HBO ile iki yıllık bir anlaşma imzaladı. Safdie Kardeşler’in HBO için hazırlayacağı içeriklerin yapımcılığını A24 üstlenecek.

Heaven Knows What ile sinema dünyasına büyük bir çıkış yakalayan, Robert Pattinson’lı Good Time ile akılda kalıcı bir işe imza atan Josh ve Benny Safdie, nam-ı diğer Safdie Kardeşler, geçtiğimiz yıl Adam Sandler’ın etkileyici performansıyla hafızalara kazınan ve dur durak bilmeyen anlatısıyla bir kez daha adlarından övgüyle söz ettiren Uncut Gems filmiyle izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Sinema dünyasında bu kadar dikkat çekici işlere imza atan ikili, yeni bir kariyer yolculuğuna imza atmaya hazırlanıyor. Variety’nin haberine göre Safdie Kardeşler, yeni diziler üretmek için HBO ile iki yıllık bir anlaşma imzaladı.

resim

Safdie Kardeşler’in HBO için hazırlayacağı bütün orijinal içeriklerin yapımcılığını Good Time ve Uncut Gems filmlerinde birlikte çalıştıkları, aynı zamanda HBO ile izleyicinin beğenisini kazanan Euphoria dizisine imza atan A24 üstlenecek. Safdie Kardeşler’in, Sebastian Bear-McClard ve Ronald Bronstein ile birlikte kurdukları yapım şirketi Elara Pictures‘ın da bu projelerde yer alacağını sözlerimize ekleyelim.

Bu projelerle ilgili detaylar şu an için gizli tutuluyor. Safdie Kardeşler’in, HBO çatısı altında orijinal içerikler üretecek olması önemli bir gelişme. HBO’un The Sopranos, Veep, Six Feet Under, The Wire, Game of Thrones gibi televizyon dünyasında izleyicinin beğenisini kazanan önemli dizilere imza atmış olması, bu projeleri izlememiz için önemli bir neden. Ayrıca son yıllarda sinema dünyasında önemli filmleri izleyiciyle buluşturan A24’un da hem yönetmenlerle hem de HBO ile yeniden bir araya geliyor olmasının heyecan verici bir gelişme olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Safdie Kardeşler, HBO ve A24 ortaklığında ortaya çıkacak olan yeni projeleri heyecanla bekliyoruz.


















Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film