Giriş Kayıt

Sacha Baron Cohen'in Başrolü Üstlendiği Netflix Dizisi The Spy'dan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 28 Ağustos 2019 23:59

627 

resim

Sacha Baron Cohen’in eski Mossad ajanı Eli Cohen’e hayat verdiği The Spy’dan ilk fragman yayınlandı. Homeland ile tanınan Gideon Raff’in yaratıcısı olduğu dizi, 6 Eylül’de yayınlanacak.

Oscar adaylığı kazandığı Borat ile dikkatleri üzerine çektikten sonra Brüno, Les Misérables, Hugo gibi filmlerde rol alan, geçtiğimiz yıl Who Is America? ile Altın Küre adaylığı kazanan Sacha Baron Cohen, bu yıl drama türündeki Netflix dizisi The Spy ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sacha Baron Cohen’in başrolünü üstlendiği dizi için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, 6 Eylül’de başlayacak diziden ilk fragmanı yayınladı.

Homeland’in uyarlandığı İsrail dizisi P.O.W. Bandi Yuddh Ke’nin yaratıcısı olan Gideon Raff‘in yaratıcısı olduğu The Spy, eski Mossad ajanı Eli Cohen’in gerçek hayat hikâyesini ekranlara yansıtacak. Homeland’in yürütücü yapımcıları arasında yer alan Raff, Dig ve Tyrant gibi Amerika yapımı dizilere imza atmış, son olarak da Netflix yapımı olan The Red Sea Diving Resort’u yazıp yönetmişti.

Mossad’ın en önemli isimleri arasında yer alan Eli Cohen, 1960’ların başlarında Suriye’de tehlikeli bir göreve girişmiş ve Suriye’deki İsrail karşıtı gizli örgütlerin içine sızmayı başarmıştı. En büyük isteği ülkesine hizmet etmek olan Cohen, kimlik değiştirme konusunda o kadar başarılıdır ki bir süre sonra büründüğü karakter ile gerçek kişiliği arasındaki farkı anlamakta bile zorlanmaya başlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sacha Baron Cohen’e Noah Emmerich, Hadar Ratzon Rotem, Waleed Zuaiter, Alexander Siddig, Yael Eitan ve Nassim Si Ahmed eşlik ediyor.


The Spy
2019
The Spy
Dram / Tarihi53 dk

Yönetmen: Gideon Raff
Homeland’in uyarlandığı İsrail dizisi P.O.W. Bandi Yuddh Ke’nin yaratıcısı olan Gideon Raff‘in yaratıcısı olduğu The Spy, eski Mossad ajanı Eli Cohen’in gerçek hayat hikâyesini ekranlara yansıtacak. Mossad’ın en önemli isimleri arasında yer alan...
7.9 (49,741 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film