Giriş Kayıt

Rosario Dawson'lı Antoloji Dizisi Briarpatch’ten Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 28 Ağustos 2019 16:23

641 

resim

Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in yapımcıları arasında yer aldığı, ilk iki bölümü 44. Toronto Film Festivali’nin Primetime bölümünde gösterilecek Rosario Dawson’lı antoloji dizisi Briarpatch’ten fragman yayınlandı.

Her bölümünde ya da sezonunda farklı bir konuyu mercek altına alan antoloji dizilerinin sayısı her geçen gün artıyor. Önümüzdeki dönemlerde izleyeceğimiz John Carney ve Amazon iş birliğinde ekranlara gelecek Modern Love, Steve McQueen imzalı Small Axe, rap müzik dünyasının önemli isimlerinden Kanye West’i konu alan Omniverse, A Simple Favor filminde birlikte çalışan Anna Kendrick ve Paul Feig’in yeniden bir araya geldiği Love Life gibi yapımlar bu antoloji dizilerinden sadece birkaçı.

Bunların yanına bir yenisi daha ekleniyor: Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail‘in yapımcıları arasında yer aldığı, Legion’ın yapımcılarından Andy Greenwald‘ın yaratıcısı olduğu antoloji dizisi Briarpatch.

resim

Ross Thomas’ın romanından uyarlanan dizinin başrolünde, son olarak Jane the Virgin’de izleyicilerin karşısına çıkan Rosario Dawson yer alıyor. Rosario Dawson, polis olan kız kardeşinin öldürülmesi sonucunda doğup büyüdüğü Texas’a geri dönen Allegra Dill’i canlandırıyor. Kız kardeşinin arabasına yerleştirilen bir bombayla öldürülmesini araştıran Allegra, soruşturma sürecinde geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Jay R. Ferguson, Brian Geraghty, Edi Gathegi, Alan Cumming gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin pilot bölümünü A Girl Walks Home Alone at Night ile tanınan Ana Lily Amirpour yönetti. Dizinin ilk iki bölümü, 44. Toronto Film Festivali’nin Primetime bölümünde gösterilecek. Kalan bölümleri de 2020 yılında USA Network’te yayınlanacak. Heyecanla beklenen diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Briarpatch
2019
Briarpatch
Suç / Dram / Gizem / Gerilim42 dk

Yönetmen: Steven Piet, Colin Bucksey, Desiree Akhavan
Ross Thomas’ın romanından uyarlanan dizinin başrolünde, son olarak Jane the Virgin’de izleyicilerin karşısına çıkan Rosario Dawson yer alıyor. Rosario Dawson, polis olan kız kardeşinin öldürülmesi sonucunda doğup büyüdüğü Texas’a geri dönen Allegra...
6.6 (2,701 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film