Giriş Kayıt

Rick and Morty Senaristlerinden Alex Rubens, 7. Sezonu Yazmaya Başladıklarını Açıkladı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Şubat 2021 17:22

285 

resim

Son olarak 4. sezonu ekrana gelen Rick and Morty dizisinin senaristlerinden Alex Rubens, 7. sezonu yazmaya başladıklarını açıkladı.

Oldukça büyük bir kesim tarafından sevilen Rick and Morty’nin 7. sezonu için çalışmalar başladı. Dizinin yazarlarından birisi olan Alex Rubens, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile hayranlarına bekledikleri haberi verdi ve dizinin 7. sezonunu kaleme almaya başladıklarını açıkladı.

Rubens’in paylaştığı gönderide ‘’Rick and Morty 7. sezonu yazmaya başladığımızı söyleyebilir miyim? (Eğer hayırsa başlamadık ve böyle bir şey söylemedim)’’ dedi.

Bir hayran ise ‘’Rick boyutlar arası bir kanser sebebiyle 3. bölümde ölecek ve diziye artık Morty diyeceğiz değil mi?’’ diyerek esprili bir tahminde bulundu. Rubens ise tüm sırrı bozduğunu söyleyerek hayranının şakasına şakayla karşılık verdi.

4. sezonu geçtiğimiz yılın mayıs ayında tamamlanan Rick and Morty’nin 5. sezonu henüz yayınlanmadı. Fakat dizinin yapımcısı Scott Marder, mükemmel bir sezon yaptıklarını ve hayranlarını deliye döndüreceklerini belirtti. Dizinin yaratıcılarından birisi olan Dan Harmon ise 7. sezon üzerinden çalıştıklarını onayladı. Ayrıca hiç olmadıkları kadar programlı çalıştıklarını, devam eden pandemi sayesinde ofis ortamı olmadan tüm sürece daha iyi odaklandıklarını ekledi.

Daha önce sezonları arasında neredeyse iki yıl ara vererek hayranlarını uzun süre bekleten dizi, 2018 yılında 70 bölüm için onay almasının yarattığı netlik sayesinde artık çok daha istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Bu şartlar altında 5. sezon için çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor. Ancak şu an için 5. sezonun ne zaman ekrana geleceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Rick and Morty
2013
Rick and Morty
Animasyon / Macera / Komedi23 dk

Yönetmen: Pete Michels, Bryan Newton, John Rice
Adult Swim’in kısa sürede bir fenomene dönüşen animasyon serisi Rick and Morty, “imkânsız” diye bir şeyin olmadığı, ustalıkla kurgulanmış bir tür bilim kurgu komedisi. Başlarda bir Back To The Future parodisi intibası yaratan Rick and Morty, yer yüzünün,...
9.1 (609,760 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film