Giriş Kayıt

Renée Zellweger'in Başrolünde Yer Aldığı Netflix Dizisi What/If'ten Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 14 Mayıs 2019 09:58

669 

resim

Bridget Jones’s Diary, Chicago, Cold Mountain gibi filmlerle tanınan Renée Zellweger’in başrolünü üstlendiği, 24 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak antoloji dizisi What/If’ten yeni fragman yayınlandı.

Bridget Jones serisiyle gönülleri fetheden, Cold Mountain filmindeki performansıyla Oscar kazanan Renée Zellweger, kariyerinin ilk dönemlerinde konuk oyuncu olarak yer aldığı Rebel Highway ile dizi sektörüne adımını atmıştı. Başarılı oyuncu, şimdi de birçok meslektaşının izinden giderek başrolünde yer aldığı What/If ile dizi dünyasında ilk uzun soluklu işine imza atmaya hazırlanıyor.

2011-2015 yılları arasında yayınlanan Revenge dizisinin senaristlerinden Mike Kelley’nin yaratıcısı olduğu dizinin ilk bölümünü The Quiet American, Salt, The Giver filmlerine imza atan Phillip Noyce yönetiyor. Dizinin yapımcıları arasında usta yönetmen Robert Zemeckis de yer alıyor.


resim

What/If, insanlar kabul edilemez şeyler yapmaya başladığında yaşanacak olayların sonuçlarını izleyiciye aktaracak. Dizide Renée Zellweger, Anne karakterini canlandırıyor. Zellweger’e Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Juan Castano, Louis Herthum, John Clarence Stewart, Daniella Pineda gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin her sezonu, alınan tek bir kararın tüm yaşamın yörüngesini değiştirmesine yönelik farklı ahlak hikâyelerini ve bu hikâyelerin kültürel yönden sonuçlarını masaya yatıracak. İlk sezonu 10 bölümden oluşan What/If, 24 Mayıs‘ta Netflix’te yayınlanacak. “Her şeye sahip olabilmek için neleri riske atardınız?” sorusuyla hikâyesini şekillendiren diziden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



What/If
2019
What/If
Gerilim55 dk

Yönetmen: Phillip Noyce, Jessika Borsiczky, Maggie Kiley
10 bölümden oluşan dizi konu olarak, trajik olaylar yaşayan insanların hikayelerini, her bölümde farklı kültürel olaylardan yola çıkarak ele alacak. Başrolünde Renee Zellweger’ın yer aldığı "What / If", "Revenge"in yaratıcısı Mike...
6.3 (17,106 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film