Giriş Kayıt

Reese Witherspoon ve Kerry Washington’lı Little Fires Everywhere’den İlk Görsel Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 12 Haziran 2019 14:45

630 

resim

Reese Witherspoon, Kerry Washington ve Rosemarie DeWitt’in başrollerini üstlendiği Hulu dizisi Little Fires Everywhere’den ilk görsel yayınlandı. Celeste Ng’in çok satan romanından uyarlanan dizi, önümüzdeki yıl izleyici ile buluşacak.

Altın Küre ve Emmy adaylığı kazandığı Big Little Lies ile televizyon dünyasında da adından övgüyle söz ettirmeyi başaran Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon, hem oyuncu hem de yapımcı olarak yeni dizi projelerine imza atmaya devam ediyor. Apple’ın ilk orijinal dizilerinden biri olacak The Morning Show’da Jennifer Aniston ve Steve Carell’le birlikte rol alan Witherspoon, aynı zamanda Hulu tarafından hazırlanan Little Fires Everywhere‘in de başrolünü üstleniyor.

Witherspoon’ın aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği Little Fires Everywhere için hazırlıklar sürerken, Hulu diziden ilk görseli yayınladı. Yayınlanan bu ilk görselde Witherspoon’a Scandal dizisiyle Altın Küre ve Emmy adaylığı kazanan Kerry Washington eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ikiliye Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott ve Lexi Underwood eşlik ediyor.

Celeste Ng’in çok satan romanından uyarlanan Little Fires Everywhere, görünüşte mükemmel bir hayata sahip olan Richardson ailesi ile bu mükemmel hayatlarını tehdit eden gizemli bir anne ile kızının iç içe geçen hikâyelerini anlatıyor. Casual dizisinin senaristlerinden Liz Tigelaar‘ın senaryosunu kaleme aldığı dizi; sırların hayatlar üzerindeki etkisini, sanat ve kimliğin doğasını ve kurallara uymanın felaketlerin önüne geçeceğine inanmanın beraberinde getirdiği tehlikeleri inceliyor.

Sekiz bölümden oluşan dizinin ilk iki bölümünü Humpday, Laggies ve Your Sister’s Sister gibi filmlerle tanınan Lynn Shelton yönetiyor. Dizi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da 2020’de izleyici ile buluşması bekleniyor.


Little Fires Everywhere
2020
Little Fires Everywhere
Dram463 dk

Yönetmen: Lynn Shelton, Nzingha Stewart, Michael Weaver
Celeste Ng’in çok satan romanından uyarlanan Little Fires Everywhere, görünüşte mükemmel bir hayata sahip olan Richardson ailesi ile bu mükemmel hayatlarını tehdit eden gizemli bir anne ile kızının iç içe geçen hikâyelerini anlatıyor. Casual dizisinin...
7.7 (55,419 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film