Giriş Kayıt

Orange is the New Black’in Final Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 23 Mayıs 2019 16:54

226 

resim

Netflix’in yayınladığı yeni videoyla sevilen dizisi Orange is the New Black’in ekranlara döneceği tarihi açıkladı. Orange is the New Black 7. sezon, 26 Temmuz’da yayınlanacak.

2013 yılında televizyon macerasına başlayarak, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Netflix dizisi Orange is the New Black; işlediği bir suç yüzünden hapse giren Piper Chapman’ın, hapiste eski sevgilisiyle karşılaşmasını ve hapishane ortamında hayatta kalma mücadelesini ele alıyordu.

6 dalda Altın Küre adaylığı elde eden; Taylor Schilling, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Dascha Polanco, Laura Prepo ve Natasha Lyonne gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, Weeds’in yapımcılarından Jenji Kohan‘ın yaratıcısı olduğu dizi, oldukça heyecanlı geçen 6. sezonundan sonra yeni sezonuyla geri dönüyor. Ancak küçük bir farkla! Netflix’in sevilen dizisi Orange is the New Black, 7. ve son sezonuyla yayın hayatına veda ediyor.


resim

Bu yıl 7. sezonuyla ekranlara veda edecek olan Orange is the New Black, geçtiğimiz sezonu Piper’in erken tahliyesi öncesinde, Piper ve Alex’in hapishanedeki düğünleriyle ile noktalamıştı. Final sezonunda ise Piper’ın dışarıdaki yaşamla mücadele etmesini izlerken; diğer karakterlerimizin maksimum güvenlikli Litchfield Hapishanesi’ndeki yaşamları tam gaz kaldığı yerden devam edecek.

Merakla beklediğimiz Orange is the New Black’in final sezonu 26 Temmuz‘da Netflix’te yayınlanacak. Oyuncuların dizinin jenerik müziği You’ve Got Time‘ı söyledikleri, 7. sezonun yayın tarihinin duyurulduğu videoyu buradan izleyebilirsiniz.



Orange Is the New Black
2013
Orange Is the New Black
Komedi / Suç / Dram59 dk

Yönetmen: Andrew McCarthy, Phil Abraham, Michael Trim
Nişanlı bir kadın olan Piper Chapman (Taylor Schilling), 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı olan Alex (Laura Prepon) yüzünden tutuklanır ve birkaç yıllığına hapse düşer. Piper’ın New York’taki nişanlısı Larry (Jason...
8.0 (321,586 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film