Giriş Kayıt

Netflix'in Tribes of Europa Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 16 Aralık 2020 16:02

819 

resim

Netflix’in Almanya yapımı yeni dizisi Tribes of Europa’dan ilk fragman yayınlandı. 2074 yılında, Avrupa’ya savaş hâlindeki kabilelerin hükmettiği distopik bir gelecekte geçen Tribes of Europa, 19 Şubat’ta ekrana gelecek.

Tüm dünyada ilgiyle karşılanan Dark’ın yakaladığı başarının ardından Almanya’da hayata geçirdiği orijinal yapımların sayısını artıran Netflix, 2018 yılında Almanya yapımı beş yeni diziye yeşil ışık yakmıştı. Bu diziler arasında özellikle iki yapım ön plana çıkıyordu: Milattan sonra 9’da Roma İmparatorluğu’na bağlı güçler ile Cermenler arasında gerçekleşen Teutoburg Ormanı Savaşı’na uzanan sürece odaklanan Barbarians ve 2074 yılında, Avrupa’ya savaş hâlindeki kabilelerin hükmettiği distopik bir gelecekte geçen Tribes of Europa.

Bu yıl Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Barbarians’ın 23 Ekim’de izleyici ile buluşmasının ardından şimdi de Tribes of Europa’nın çıkışına hazırlanıyor. Merakla beklenen dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, diziden ilk fragmanı yayınladı. Yayınlanan fragmanla birlikte dizinin ekrana geleceği tarih de belli oldu: 19 Şubat 2021.

Philip Koch‘un yaratıcısı olduğu Tribes of Europa, global bir felaketin ardından Avrupa’nın mikro devletlere bölündüğü distopik bir gelecekte geçiyor ve sürekli bir savaş hâlinde olan kabilelerin hükmettiği kıtada hayatta kalmaya çalışan üç kardeşi takip ediyor. Yayınlanan ilk fragman, Avrupa’da ortaya çıkan esrarengiz bir küpün, kabileler arasındaki dengeleri değiştirirken, tüm insanlığın kaderi için belirleyici olacağını gösteriyor.

İlk sezonu altı bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Dark ile tanınan Oliver Masucci, Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed, James Faulkne ve Melika Foroutan gibi isimler yer alıyor.


Tribes of Europa
2021
Tribes of Europa
Aksiyon / Macera / Dram / Fantastik / Bilim-Kurgu40 dk

Yönetmen: Florian Baxmeyer, Philip Koch
Philip Koch‘un yaratıcısı olduğu dizi, global bir felaketin ardından Avrupa’nın mikro devletlere bölündüğü distopik bir gelecekte geçiyor ve sürekli bir savaş hâlinde olan kabilelerin hükmettiği kıtada hayatta kalmaya çalışan üç kardeşi takip...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film