Giriş Kayıt

Netflix'in Avusturya'daki İlk Orijinal Dizisi Olan Freud'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 20 Şubat 2020 15:51

591 

resim

Psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud’un, 19. yüzyıl Viyanası’nda kaybolma vakalarını ve cinayetleri çözme hikâyesini konu alan Netflix dizisi Freud’dan fragman yayınlandı. Netflix’in Avusturya’daki ilk orijinal dizisi Freud, 23 Mart’ta yayınlanacak.

Netflix, sadece dizi, film ya da belgesel yayınlamakla kalmıyor, ününü uluslararası boyuta taşıyarak birçok ülke için kendi dilinde orijinal diziler çekiyor. Bu doğrultuda her yıl farklı ülkelerdeki ilk orijinal içeriklerini izleyiciyle buluşturan Netflix, bu sefer rotasını Avusturya’ya çeviriyor ve Avusturya’daki ilk orijinal dizisi Freud ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Adından anlaşıldığı üzere dizi, psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud‘a odaklanıyor. İzleyiciyi Sigmund Freud’un gençlik yıllarına götüren dizi, Freud’un 19. yüzyıl Viyanası’nda kaybolma vakalarını ve cinayetleri çözme hikâyesini konu alıyor. Ancak bu sırada bir medyumla beraber gizemli bir komploya karışan Freud’u birbirinden ilginç olaylar bekliyor.

Dizide Freud’u Kaviar, Walking on Sunshine, Krieg gibi yapımlarda rol alan Robert Finster canlandırırken; Julia Ducournau imzalı Raw filmiyle tanınan Ella Rumpf, medyum Fleur Salomé karakterine hayat veriyor. La pianiste, Wild, Helle Nächte, Wilde Maus filmlerinde rol alan Georg Friedrich ise medyum Fleur Salomé ile birlikte Freud’un devrim niteliğindeki teorilerini destekleyen savaş gazisi polis Alfred Kiss olarak karşımıza çıkıyor.

Diziyi korku filmi Rammbock ve kısa filmi Schautag ile Avusturya’da ve Almanya’da ünlenen Marvin Kren yönetiyor. Stefan Brunner, Marvin Kren ve Kren’in daha önce birçok projesinde birlikte çalıştığı Benjamin Hessler‘ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı Freud, 23 Mart‘ta Netflix’te yayınlanacak. Fakat dizi ondan önce 70. Berlin Film Festivali’nde gösterilecek. Merakla beklenen diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Freud
2020
Freud
Suç / Gerilim55 dk

Yönetmen: Marvin Kren
Adından anlaşıldığı üzere dizi, psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud‘a odaklanıyor. İzleyiciyi Sigmund Freud’un gençlik yıllarına götüren dizi, Freud’un 19. yüzyıl Viyanası’nda kaybolma vakalarını ve cinayetleri çözme hikâyesini konu...
6.5 (13,367 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film