Giriş Kayıt

Netflix, İlk Sezonunun Ardından The Brothers Sun Dizisini İptal Etti


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 06 Mart 2024 14:35

165 

resim

Netflix, Michelle Yeoh'un başrolünü oynadığı aksiyon komedisi The Brothers Sun dizisini ilk sezonunun ardından iptal etti.

Deadline'ın haberine göre Netflix, sekiz bölümlük ilk sezonu 4 Ocak'ta yayınlanan diziyi sadece iki ay sonra iptal etti.

The Brothers Sun, Yeoh'u Johnny Kou'nun canlandırdığı Tayvanlı bir triad kralının karısı olan ve acımasız gangsterleri kışkırttıktan sonra Los Angeles'taki evinden kaçan Eileen'in hikayesini anlatıyor.

Yıllar sonra kocasının hayatına kastedilen Eileen'e oğulları Charles (Justin Chien) ve Bruce da (Sam Li) katılıyor. Charles babasının gangster hayatını sürdürürken, Bruce acımasız aile mesleğinden tamamen habersiz büyümüş bir karakter.

Beş hafta boyunca Netflix'in İngilizce diziler listesinde ilk 10'da yer alan dizinin genel performansı Deadline'a göre "mütevazı" kaldı. Dizi, haftalık izlenme sayısı yedi milyonun altında kalarak ilk 10'daki son iki haftasında iki milyonun altına düştü.

Netflix kısa süre önce üye sayısı ile beraber gelirini de arttırdığını açıklamıştı. Şirketin aynı zamanda ilerleyen dönemde temel abonelik seçeneğini hizmetten kaldırmayı düşündüğü de konuşuluyor.

The Brothers Sun
2023
The Brothers Sun
Aksiyon / Komedi / Dram

Yönetmen: Kevin Tancharoen, Viet Nguyen
Güçlü bir Tayvan mafya ailesinin lideri gizemli bir suikastçı tarafından vurulunca en büyük oğlu Charles (Justin Chien), annesi Eileen'i (Michelle Yeoh) ve şimdiye dek ailesinin gerçeklerinden tamamen sakınılarak büyütülmüş olan naif küçük kardeşi Bruce'u...


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film