Giriş Kayıt

Netflix, Berlin Dizisine İkinci Sezon İçin Onay Verdi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 21 Şubat 2024 13:39

165 

resim

La Casa de Papel spin-off'u Berlin, Netflix tarafından ikinci sezon için yenilendi. Dizi, geçtiğimiz yılın prömiyer haftasında dünya çapında en çok izlenen dizi olmuş ve 91 ülkede ilk 10'a girmişti.

O zamandan bu yana, İngilizce olmayan TV dizileri listesinde art arda yedi hafta boyunca ilk 10'da kaldı ve toplam 53 milyon izlenme sayısına ulaştı. Şu anda Netflix tarihinde İngilizce dışında en çok izlenen diziler arasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

İkinci sezonun çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak ve Pedro Alonso'nun "yeni bir soygun ve daha fazla aşk"la birlikte Berlin olarak geri dönecek.

Dizide Michelle Jenner, elektronik mühendisliği dehası Keila'yı canlandırıyor. Hayırsever bir profesör ve Berlin'in sırdaşı Damian rolünde Tristan Ulloa, her zaman sınırda yaşayan Cameron rolünde Begona Vargas, Berlin'in sadık yaveri Roi rolünde Julio Pena Fernsndez; ve çetenin aksiyon adamı Bruce rolünde Joel Sanchez rol alıyor.

Berlin, Alex Pina ve Esther Martínez Lobato ile Pina'nın yapım şirketi Vancouver Media tarafından yaratıldı.

Berlín
2023
Berlín
Aksiyon / Suç / Dram45 dk

Yönetmen: David Barrocal, Geoffrey Cowper, Albert Pintó
Karanlık bir günü aydınlatabilecek yalnızca iki şey var: aşk ve servet değerinde bir soygun. Berlin’i henüz hastalığından haberdar değilken ve İspanyol Kraliyet Darphanesi’ne sıkışıp kalmadan önceki altın yıllarında ayakta tutan şeyler de bunlar....


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film