Giriş Kayıt

Monster Dizisinin 2. Sezon Konusu Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 04 Mayıs 2023 11:41

215 

resim

Netflix, Ryan Murphy'nin beğenilen antoloji dizisi Monster'ın 2. sezonunda hangi seri katilin hikayesini anlatacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıl, Jeffrey Dahmer ve kurbanlarının hikayesini ele alarak platformun en çok izlenen diziler listesine giren dizi, "Monsters: The Lyle ve Erik Menéndez Story" ile geri dönecek. Bu, Netflix'in Kasım ayında sipariş ettiği gerçek suç antolojisinin iki yeni bölümünün ilki olacak.

Lyle ve Erik Menéndez davası, 1993'te Court TV cinayet davasını yayınladığında bir medya sansasyonu haline geldi. 1989'da kardeşler, ebeveynlerini evlerinde vahşice vurarak öldürdüler ve başlangıçta, geceyi dışarıda geçirdikten sonra evlerine döndüklerini söyleyerek polis soruşturmasından sıyrıldılar.

Sonraki birkaç ay içinde, babalarının servetini lüks bir hayat yaşamak için kullanmaya başladılar, ta ki tökezleyip suçlarını bir terapiste itiraf edene kadar. Menendez kardeşlerin birden fazla mahkemeye yol açan, pembe dizi benzeri hikayeleri Amerika'yı büyüledi; çünkü kardeşler sadece duygusal istismarı değil, aynı zamanda babalarının elinde onları cinayete sürükleyen cinsel istismarı da iddia ettiler. Sonunda 1996'da mahkum edildiler ve şartlı tahliye imkanı olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar.

Murphy'nin dizisi, Menéndez kardeşlerin davasının televizyona ilk dönüşü olmayacak. Davayı takip eden yıllarda, davayı ve cezaevindeki kardeşlerin hayatlarını inceleyen bir dizi belgesel ve özel sunum yayınlandı. En yakın tarihli örnekse, 2017'de gelen 8 bölümlük "Law & Order True Crime: The Menéndez Murders" oldu. Cinayetleri, soruşturmayı ve çok sayıda zorlu davayı ele alan dizi, kardeşlerin yıldız avukatı Leslie Abramson'ı canlandıran Edie Falco için Emmy adaylığı da getirdi.

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story
2022
Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story
Biyografi / Suç / Dram534 dk

Yönetmen: Carl Franklin, Janet Mock, Paris Barclay
Monster: The Jeffrey Dahmer Story; 1970’lerden 1990’lara 17 erkeği öldüren, onlara tecavüz eden ve bir kısmını yiyen Jeffrey Dahmer’in; “temiz, iyi görünümlü beyaz bir adam” olarak beyaz ayrıcalığından nasıl yararlandığını ve 1990’da tutuklanana...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film