Giriş Kayıt

Mindhunter'ın 2. Sezon Tarihi Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 15 Temmuz 2019 15:00

652 

resim

David Fincher, yönetmeni ve yapımcısı olduğu Mindhunter’ın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Mindhunter 2. sezon, 16 Ağustos’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Se7en, Fight Club ve Gone Girl gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran David Fincher‘ın yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Mindhunter‘ın ilk sezonu 2017 yılında yayınlandı ve o yılın en iyi dizileri arasına yazdırdı. Gerçek karakterlerden ve olaylardan esinlenen hikâyesiyle izleyicileri seri katillerin neden bu suçları işlediklerini öğrenmeye çalışan FBI ajanlarının yolculuğuna ortak eden dizi, neredeyse iki yıl aranın ardından önümüzdeki ay geri dönüyor. Fincher, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast‘te, Mindhunter’ın heyecanla beklenen 2. sezonunun 16 Ağustos’ta yayınlanacağını açıkladı.

Charles Manson, Atlanta çocuk cinayetleri Sam’in Oğlu olarak anılan David Berkowitz’in yeni sezonda işlenecek konular arasında yer aldığını doğrulayan Fincher, ayrıca Chopper, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ve Killing Them Softly gibi filmlerle tanınan Andrew Dominik‘in de 2. sezonda yönetmen koltuğuna oturan isimler arasında yer aldığını açıkladı.

Dominik’in kendisini arayıp ilk sezonu çok beğendiğini söylediğini ve 2. sezonun parçası olmak istediğini belirten Fincher, başarılı yönetmenin harika fikirlerle geldiğini ifade etti. İlk buluşmalarında Dominik’in kendisine “Bu dünyanın böylesine Amerikan görünmesini sağlayan ne? Burada bir şeyler dönüyor” dediğini ifade eden Fincher, bu soruyu “Bu dizi narsisizmle ilgili, başkaları tarafından görülmeyi istemekle ilgili” diye cevapladığını belirtti.

Joe Penhall’ın yaratıcısı olduğu dizi, emekli FBI ajanı John E. Douglas’ın 1995’te yayınlanan ve gerçek hikayelerden oluşan Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit kitabından ekrana uyarlandı. Dizi, Holden Ford ve Bill Tench adlı iki FBI ajanı ve psikolog Wendy Carr’ın mahkûm olmuş seri katillerin psikolojilerini anlayabilmek amacıyla gerçekleştirdikleri sorgulamaları merkeze alıyor. 1977 yılında geçen ilk sezonun ardından 2. sezon, 1979-1981 yılları arasında gerçekleşen Atlanta çocuk cinayetleri dosyasına odaklanacak. Dizinin başrollerinde yer alan Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv ve Hannah Gross 2. sezonda yeniden izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca yeni sezonda oyuncu kadrosuna katil Charles Manson rolü ile Damon Herriman‘ın katılacağı açıklanmıştı.

Dizinin yönetmeni David Fincher, Atlanta’da 28 Afro-Amerikan çocuk, genç ve yetişkinin öldürüldüğü cinayetler serisinin çözümü için yapılan sorguların gözler önüne serileceği 2. sezonda, 1. sezona kıyasla daha fazla Afro-Amerikan müziğinin kullanılacağını belirtti. Dizide müziğin etkinliğinin 1. sezona göre daha fazla olacağını söyleyen Fincher, olay örgüsünü desteklemek için melodileri çok daha güçlü şekilde kullanacaklarını ekledi.


Mindhunter
2017
Mindhunter
Suç / Dram / Gizem60 dk

Yönetmen: David Fincher, Andrew Douglas, Asif Kapadia
FBI eski özel ajanı John E. Douglas'ın anılarını anlattığı "Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit" isimli kitabından uyarlanmıştır. 1979 yılında geçecek dizide, seri katillerin işlediği ve soruşturmaları devam eden davaları...
8.6 (341,018 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film