Giriş Kayıt

Michael B. Jordan ve Amazon, Muhammed Ali Dizisi İçin Bir Araya Geliyor


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 09 Şubat 2021 11:00

300 

resim

Michael B. Jordan ve Amazon, Muhammed Ali dizisi için bir araya geliyor. The Greatest adını taşıyan dizide Jordan yapımcı olarak yer alacak.

The Last Dance’in yakaladığı başarının da etkisiyle son dönemde spor dünyasında geçen dizilere ve ikonik sporculara odaklanan yapımlara ilgi artmış durumda. Bu bağlamda Colin Kaepernick ve Megan Rapinoe biyografilerinden, 1980’lerin Los Angeles Lakers’ına odaklanan HBO dizisine, spor dünyasında geçen çeşitli diziler için hazırlıklara başlanmış durumda. Üstelik dün bu projelere bir yenisi daha eklendi.

Deadline’ın haberine göre Amazon ve Michael B. Jordan, Muhammed Ali‘nin yaşamına odaklanan bir mini dizi için bir araya geliyor. Henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan bu mini dizi, Jordan’ın yapım şirketi Outlier Society’nin Amazon’la imzaladığı uzun süreli işbirliği anlaşması kapsamında hazırlanıyor.

resim

Fruitvale Station ile çıkış yaptıktan sonra Black Panther ve Just Mercy gibi filmlerde dikkat çekici performanslara imza atan Jordan, özellikle Creed serisinin başrolünü üstlenmesiyle Hollywood’un önemli yıldızlarından biri hâline geldi. Creed serisi için hazırlanırken boks dünyasının içine çekilen Jordan, Muhammad Ali rolü için de ideal bir isim olarak görülebilir. Ancak Jordan dizide rol almayacağını, sadece kamera arkasında yapımcı olarak yer alacağını açıkladı. Jay-Z’nin yapım şirketi Roc Nation da dizinin yapımcıları arasında yer alacak.

The Greatest adı altında hazırlanan mini dizinin senaryosunu Josh Wakely kaleme alıyor. Muhammad Ali’nin hayatına odaklanacak dizinin efsanevi boksörün daha önce pek görülmemiş yanlarını da gözler önüne sereceği belirtiliyor.














Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film