Giriş Kayıt

Laura Linney ve Ellen Page'li Tales of the City'den Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 22 Mayıs 2019 17:18

563 

resim

San Francisco’yu mesken tutan renkli karakterlerin hayatına odaklanan Laura Linney ve Ellen Page’li Tales of the City’den yeni fragman yayınlandı. 1993 yapımı aynı adlı dizinin hikâyesini devam ettirecek dizi, 7 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak.

Armistead Maupin’in San Francisco’da yaşayan renkli karakterlerin hayatına odaklanan kitabından uyarlanan Tales of the City, 1993 yılında yayınlanmış ve izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. You Can Count on Me, Kinsey ve The Savages gibi filmlerle tanınan Oscar adayı oyuncu Laura Linney‘in başrolünü üstlendiği dizi, sonraki yıllarda More Tales of the City ve Further Tales of the City ile televizyon ekranlarındaki yolculuğunu sürdürmüştü. Yıllar içinde yayınlanan bu üç diziyle hikâyesine şahit olduğumuz Mary Ann (Linney), yıllar sonra Netflix yapımı yeni bir dizi ile ekranlara geri dönecek.


resim

Tales of the City’nin başrollerinde Laura Linney’e sinema dünyasından tanıdığımız bir diğer isim olan Ellen Page eşlik ediyor. Dizide Laura Linney, kariyerinin peşinden gitmek için yirmi yıl önce geride bıraktığı kızı Shawna (Ellen Page) ve eski kocası Brian (Paul Gross) ile yeniden bir araya gelmeye çalışan Mary Ann karakterini canlandırıyor. Connecticut’taki fazla mükemmel hayatının yarattığı orta yaş bunalımından kaçıp günümüz San Francisco’suna geri dönen Mary Ann, burada Anna Madrigal’in (Olympia Dukakis), seçilmiş ailesinin ve 28 Barbary Lane’in yeni nesil kuir sakinleriyle tanışıyor.

Mary Ann’in gözünden hayata pembe gözlükle bakabileceğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Zosia Mamet, Charlie Barnett, Olympia Dukakis, Murray Bartlett gibi isimler de yer alıyor. 7 Haziran‘da Netflix’te yayınlanacak olan diziden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



Tales of the City
2019
Tales of the City
Dram60 dk

Yönetmen: Alan Poul, Silas Howard, Stacie Passon
Armistead Maupin’in aynı adlı romanlarından Netflix tarafından uyarlanan ve 10 bölümden oluşan Tales of the City, kariyerinde ilerlemek için ailesini terk eden Mary Ann’ın yıllar sonra evine geri dönmesini işliyor. Yıllardır ayrı kaldığı kızı ve eski...
7.4 (9,105 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film