Giriş Kayıt

Jude Law ve John Malkovich'li The New Pope'tan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 30 Ağustos 2019 13:03

557 

resim

Paolo Sorrentino’nun yazıp yönettiği The Young Pope’un John Malkovich ve Jude Law’lu devam dizisi The New Pope’tan tanıtım fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki yıl yayınlanacak dizi, dünya prömiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak.

Youth ve La grande bellezza gibi sevilen filmlere imza atan Paolo Sorrentino, 2016 yılında yayınlanan The Young Pope dizisiyle televizyon dünyasında fırtınalar estirdi. Canlandırdığı rolle Altın Küre’ye aday olan Jude Law‘ın muazzam performansıyla da dikkatleri üzerine çeken dizi, tarihteki ilk Amerikalı Papa olan Lenny Belardo’nun Papalık makamına oturduktan sonra yaşadıklarına odaklanıyordu.

İzleyiciler ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan The Young Pope’a, The New Pope isminde bir devam dizisinin çekileceğini sizlerle paylaşmıştık. Adından anlaşıldığı üzere The New Pope, The Young Pope’un tam anlamıyla devamı olmayacak ve bünyesinde yeni hikâyeler barındıracak. Dolayısıyla dizinin, The Young Pope’la çok fazla ortak noktası bulunmayacak. Jude Law faktörü dışında. Devam dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Jude Law’a, usta oyuncu John Malkovich eşlik ediyor. John Malkovich, Katolik Kilisesi’nin başına geçen yeni Papa’yı canlandırıyor.

İlk sezonda olduğu gibi Paolo Sorrentino, The New Pope’un bütün bölümlerinde yönetmen olarak karşımıza çıkıyor. Silvio Orlando, Cecile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier ve Stefano Accorsi, The Young Pope’taki rollerini tekrarlamak üzere The New Pope’a geri dönerken; Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir, Sharon Stone ve daha önce Californication, Salem, Sons of Anarchy gibi dizilerde de rol alan Amerikalı şarkıcı Marilyn Manson, The New Pope’un oyuncu kadrosuna dâhil oldu.

Paolo Sorrentino ile yönetmenin birçok projesinde yer alan Umberto Contarello ve Stefano Bises, dizinin senaryosunu kaleme alıyor. Sky ve HBO ortaklığında yayınlanacak olan dizi, önümüzdeki yıl izleyiciyle buluşacak. Fakat ondan önce dünya prömiyerini, 1 Eylül‘de 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak. Dokuz bölüm şeklinde ekranlara gelecek diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The New Pope
2019
The New Pope
Dram60 dk

Yönetmen: Paolo Sorrentino
The Young Pope'un yıldızı Jude Law bir kez daha karşımıza çıkarken, ona bu kez usta oyuncu John Malkovich eşlik ediyor. Javier Camara, Cecile de France, Marilyn Manson ve Sharon Stone ise dizinin diğer ağır topları. Yeni Papa'nın Vatikan'da karmaşıklığa...
8.1 (18,643 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film