Giriş Kayıt

HBO’nun Nicole Kidman ve Hugh Grant’li The Undoing Dizisinden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Eylül 2020 13:33

928 

resim

Nicole Kidman ve Hugh Grant’in başrollerinde yer aldığı HBO dizisi The Undoing’den yeni fragman yayınlandı. Big Little Lies’ın yaratıcısı David E. Kelley’nin yazdığı, Susanne Bier’in tüm bölümlerini yönettiği The Undoing, 25 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

Liane Moriarty’nin aynı adlı romanından televizyona uyarlanan Big Little Lies‘ın senaristi David E. Kelley ve bu dizideki performansıyla Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan usta oyuncu Nicole Kidman, yine bir HBO yapımı olan The Undoing dizisi için yeniden bir araya geliyor.

Jean Hanff Korelitz‘in You Should Have Known isimli romanından televizyona uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Nicole Kidman ile beraber Hugh Grant, Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda DeAngelis, Noma Dumezweni gibi isimler yer alıyor.

Her şeye sahip başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ı odak noktasına alan dizi, Grace’in görünüşte mükemmel olan hayatının yeni kitabı yayımlanmadan bir hafta önce eşinin kaybolmasıyla alt üst olmasını derinlemesine inceliyor. Ardı ardında ortaya çıkan çarpıcı gerçekler, Grace’in kendi tavsiyelerine uymak konusunda ne kadar başarısız olduğunu gösterecek ve alıştığı hayatı geride bırakmaya zorlayacak.

Dizide Nicole Kidman, Grace Sachs’ı canlandırırken; Hugh Grant de onun özverili eşi Jonathan Sachs’a hayat veriyor. David E. Kelley’nin yaratıcısı olup aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı dizinin tüm bölümlerini, son olarak Bird Box’a imza atan ve The Night Manager dizisiyle Emmy kazanan Susanne Bier yönetti.

Nicole Kidman’ın yapımcılığını da üstlendiği The Undoing’in 10 Mayıs‘ta izleyici ile buluşması bekleniyordu. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle dizinin prodüksiyonu sekteye uğrayınca yayın tarihinin ertelenmesi gerekti. Altı bölümden oluşan mini dizi, 25 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

Big Little Lies’ta birlikte imza attıkları işle her ikisi de övgü toplayan David E. Kelley ve Nicole Kidman’ın yeni ortaklığının benzer bir sonuç verip vermeyeceğini bekleyip göreceğiz. Bir araya getirdiği ekiple epey vaatkâr olan diziden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Undoing
2020
The Undoing
Suç / Dram / Gizem / Gerilim337 dk

Yönetmen: Susanne Bier
Jean Hanff Korelitz‘in, You Should Have Known isimli romanından uyarlanan olan dizide Nicole Kidman, her şeye sahip başarılı bir terapist olan Grace Sachs karakterine hayat verirken; Hugh Grant de onun özverili eşi Jonathan Sachs’i canlandırıyor. Dizi, Grace’in...
7.4 (106,788 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film