Giriş Kayıt

HBO Max, Animasyon Game of Thrones Dizisi için Hazırlıklara Başladı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 29 Ocak 2021 14:06

1029 

resim

Yeni Game of Thrones spin-off‘ları için senaristlerle görüşen HBO Max’in hazırlamak istediği yapımlar arasında bir animasyon dizisi de bulunuyor.

2011-2019 yılları arasında sekiz sezon olarak yayınlanan ve gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösterilen Game of Thrones, yeni yapımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yaklaşık iki yıl önce final yapan dizi, finali ile büyük sükse yapmış; uzunca bir süre hayranları ve eleştirmenler tarafından tartışılmıştı. Dizinin finali ve anlattığı evrenin olayları daha gündemden düşmeden bu evrende geçen yapımların yalnızca Game of Thrones ile kalmayacağı, yeni yapımların da geleceği duyurulmuştu.

İlk olarak ortaya çıkan haber ise spin-off dizisiydi. 2019’da final yapan dizinin ekranlara gelecek ilk spin-off‘u olan House of the Dragon, 2022’de izleyici ile buluşacak. Bununla birlikte HBO, bu evrende geçen yeni yapımlar hazırlamaya da devam edecek gibi duruyor. Bunlardan biri de animasyon dizisi.

resim

HBO Max, Westeros evrenini genişletmek için yeni proje görüşmelerine başladı. The Hollywood Reporter’ın aktardığı habere göre ise Westeros evreninde geçecek bir yetişkin animasyon dizisi de hazırlanıyor. Ortaya çıkan duyumlar projenin henüz çok başlarında ve geliştirme aşamasında olduğunu söylüyor. Ancak HBO yetkilileri konu hakkında bir açıklama yapmadı. Kaynaklardan alınan bilgilere göre HBO’da Francesca Orsi‘nin başında olduğu yapım ekibi yeni proje için doğrudan George R. R. Martin ile görüşüyor.

Animasyon projesinin yetişkinlere yönelik bir içerik olması beklenirken HBO’nun Emmy ödüllü yapımı ile benzer bir atmosfere sahip olacağı bekleniyor. Geliştirme aşamasında olan proje ile ilgili henüz bir anlaşma veya duyurulmadı. Ancak George R. R. Martin’in fantastik evreninde geçecek yeni bir proje, dizinin meraklılarını şimdiden heyecanlandırmaya yetecek gibi.

Game of Thrones
2011
Game of Thrones
Aksiyon / Macera / Dram57 dk

Yönetmen: Alan Taylor, David Nutter, Alex Graves
Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez....
9.2 (2,307,210 Oy)


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film