Giriş Kayıt

Hastaneye Kaldırılan Bob Odenkirk'ün Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 29 Temmuz 2021 16:13

811 

resim

Hastaneye kaldırılan Bob Odenkirk’ün sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Oyuncunun kalp ile ilgili bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırıldığı açıklanırken durumunun kontrol altına alındığı belirtildi.

İlk önce Breaking Bad ile ardından da Better Call Saul’da canlandırdığı Saul Goodman karakteriyle gönüllerimizi fetheden ve kendisine olan hayranlığımızı rol aldığı yapımlardaki performansıyla her geçen gün artıran Bob Odenkirk, Better Call Saul dizisinin 6. ve final sezonunun çekimleri sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hem AMC, Sony Pictures’tan hem de Odenkirk’ün kendi ekibinden yetkililer ve Nate Odenkirk, oyuncunun şu ana dek belirsizliğini koruyan sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bob Odenkirk’ün kendi takımından yayınlanan bildiriye göre durumu kontrol altına alınmış durumda. Oyuncunun aynı zamanda kalp ile ilgili bir rahatsızlık sonucunda Albuquerque’de hastaneye kaldırıldığının da belirtildiğini sözlerimize ekleyelim. Ayrıca, oyuncunun oğlu Nate Odenkirk de kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Bob Odenkirk’ün durumunun ilerleyen zamanlarda sağlığına yeniden kavuşmasını beklediklerini söyledi.

Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamalar arasında AMC’nin yayınladığı bildiri de yer aldı. Yayınlanan bildiride AMC yetkilileri, Odenkirk’ü uzun süredir birlikte çalışma şansı yakaladıkları ve tanıdıkları bir oyuncu olarak nitelendirirken oyuncunun bütün sevenleri gibi kendilerinin de durumunun kontrol altına alınması haberine oldukça sevindiklerini belirtti. Dizinin yapım şirketi Sony Pictures ise tıpkı dünya çapındaki milyonlarca hayranı gibi kendilerinin de uzun yıllardır birlikte severek çalıştıkları oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediklerini açıkladı.

Sevilen dizinin merakla beklenen yeni sezonunun çekimleri esnasında meydana gelen bu üzücü olayın haberinin duyulmasının ardından pek çok isim Odenkirk’e verdikleri desteği duyurdu. Bu isimler arasında oyuncunun Breaking Bad dizisinde birlikte çalıştığı Bryan Cranston ve Aaron Paul‘un yanı sıra, Better Call Saul dizisinden Michael McKean ve aynı zamanda Mr. Show with Bob and David’de birlikte çalıştığı David Cross da vardı.

Dizinin 6. ve final sezonunun Mart ayında gerçekleşmesi planlanan ancak içinde bulunduğumuz pandemi döneminin olumsuz etkileri sebebiyle ötelenen çekimlerine devam edilirken, yaşanan bu talihsiz olayın 2022 yılının başlarında yeni sezonu ile izleyiciyle buluşması beklenen Better Call Saul dizisinin akıbetini nasıl etkileyeceği ise henüz bilinmiyor.

Better Call Saul
2015
Better Call Saul
Suç / Dram46 dk

Yönetmen: Vince Gilligan, Thomas Schnauz, Adam Bernstein
Breaking Bad spin-off’u. Breaking Bad’te Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Saul Goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. Yani Breaking Bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız...
9.0 (658,024 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film