Giriş Kayıt

Harry Potter Dizisi Duyuruldu, İlk Teaser Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 13 Nisan 2023 16:58

308 

resim

HBO Max platformunda yayınlanacak olan ve bir süredir dedikodularını duyduğumuz Harry Potter dizisi resmi olarak duyuruldu.

Harry Potter popülerliğinin yapımları izlenme ve satış anlamında ne kadar başarılı bir hale getirdiğine son olarak Hogwarts Legacy oyununda şahit olmuştuk. Kitapları, filmleri, aksesuarları ve diğer içerikleri ile tüm dünyada fenomen haline gelen bu seri için yeni bir proje duyurusu geldi. Uzun süredir dedikodularını duyduğumuz Harry Potter dizisi sonunda resmi olarak duyuruldu.

Warner Bros son olarak HBO Max platformundaki büyük değişiklikleri ve gelecek yeni projeleri duyurdu. Öncelikle platformun yeni adı Max olarak adlandırılacak. Duyurulan projeler arasında ise Kate Winslet'ın yeni dizisi The Regime, Yeni Game of Thrones spin-off dizisi ve The Big Bang Theory'den yeni bir spin-off dizi gibi projeler yer alıyor. Tabi yapılan en önemli duyuru ise kısa bir teaser videosu da yayınlanan Harry Potter dizisi oldu diyebiliriz.

Dizinin en heyecan verici noktalarından birisi ise 10 yıla yayılacak olması. Ayrıca doğal olarak yepyeni bir kadronun yanı sıra kitaplara tamamen sadık kalacağı da yapılan açıklamalar arasında. Kitapların yazarı olan JK Rowling'in ayrıca ana yapımcılardan birisi olacağı da açıklandı. projenin ne zaman başlayacağı ya da yayınlanacağı ise henüz belli değil.



Kaynak: Merlin'in Kazanı


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film