Giriş Kayıt

Hailee Steinfeld'lı Apple TV+ Dizisi Dickinson'dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 27 Ağustos 2019 12:19

561 

resim

True Grit, The Edge of Seventeen, Bumblebee filmleriyle tanınan Hailee Steinfeld’ın başrolünde yer aldığı, edebiyat dünyasına damga vuran Emily Dickinson’ın hayatını konu alan Apple TV+ dizisi Dickinson’dan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Coen Kardeşler’in yönettiği 2010 yapımı True Grit’le Oscar’a aday olan Hailee Steinfeld, kariyerinin sonraki yıllarında Pitch Perfect serisi, The Edge of Seventeen gibi izleyici tarafından sevilen filmlerde rol almıştı. Sürekli yeni projelerle karşımıza çıkan ve sadece sinema dünyasında etkin olmak istemeyen başarılı oyuncu, dizi dünyasının kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Hailee Steinfeld, başrolünde yer aldığı Dickinson dizisinde, 1800’lü yıllarda edebiyat dünyasına damga vuran şair Emily Dickinson‘ı canlandırıyor. The Affair, The Newsroom dizilerinin senaristlerinden Alena Smith‘in yaratıcısı olduğu dizi, Apple’ın yeni dijital platformu Apple TV+’ta yayınlanacak.

Bu sonbaharda Apple TV+’ta yayınlanması beklenen dizi, ilk bakışta klasik, dramatik ögelerin fazla olduğu bir dönem dizisi gibi duruyor. Fakat Dickinson, bu tarz dram dizilerinden farklı bir çizgide ilerleyecek. Başarılı şairin sesini duyurmak için verdiği mücadeleyi ve hayat hikâyesini, komedi yönünden izleyiciye aktaracak. Dizinin oyuncu kadrosunda Anna Baryshnikov, Adrian Enscoe, Ella Hunt, Toby Huss gibi isimler yer alıyor.

Öte yandan Apple’ın sektörde etkin olmak için hazırladığı projeler sadece bununla sınırlı değil. Önümüzdeki dönemlerde Apple; Steve Carell, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon‘un oyuncu kadrosunda yer aldığı The Morning Show, Damien Chazelle’in La La Land’in yapımcıları ile tekrar bir araya geldiği yeni dizi projesi, The Big Sick’in senaristleri Kumail Nanjiani ve Emily Gordon‘ın hazırladığı Little America, Steven Knight’ın yaratıcılığını üstlendiği Jason Momoa’lı bilimkurgu dizisi See, J.J. Abrams’ın Sara Bareilles’li yeni dizisi Little Voice, Octavia Spencer ve Aaron Paul’un başrollerini üstlendiği Are You Sleeping, Pablo Larraín‘in yöneteceği Julianne Moore’lu Lisey’s Story gibi projeleriyle dizi ve sinema dünyasının dengelerini değiştirecek gibi görünüyor.

Apple TV+’ta gösterilecek ilk dizilerden biri olacak Dickinson’dan yayınlanan tanıtım fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


Dickinson
2019
Dickinson
Biyografi / Komedi / Dram

Yönetmen: David Gordon Green, Silas Howard, Patrick R. Norris
Dickinson, ilk bakışta klasik, dramatik ögelerin fazla olduğu bir dönem dizisi gibi duruyor. Fakat Dickinson, bu tarz dram dizilerinden farklı bir çizgide ilerleyecek. Başarılı şairin sesini duyurmak için verdiği mücadeleyi ve hayat hikâyesini, komedi yönünden...
7.7 (19,993 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film