Giriş Kayıt

George R.R. Martin: “Game of Thrones 12-13 Sezon Bile Sürebilirdi.”


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 19 Eylül 2018 11:53

948 

resim

8. sezonuyla beraber son bulacak olan Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin, dizinin birkaç yıl daha devam etmesini istediğini söyledi.

George R.R. Martin, final sezonunun 2019’un ilk aylarında yayınlanacağı açıklanan Game of Thrones ile ilgili Emmy Ödül Töreni’nden önce açıklamalar yaptı.

Bu yıl 22 dalda Emmy adaylığı elde eden Game of Thrones’un final yapma kararını David Benioff ve DB Weiss‘in aldığını söyleyen Martin, aslında kendisinin dizinin birkaç yıl daha devam etmesini istediğini söyledi. Martin, dizinin final yapmasıyla ilgili “En başta 5 ya da 7 sezon sürmesini düşünüyorlardı. 8 sezon boyunca dizinin devam etmesini sağladık ama daha fazlası değil. Ben 10 sezon olmasını istiyordum. Onların dediği gibi oldu.” dedi.

Game of Thrones, 70. Emmy Ödülleri’nde En İyi Drama Dizisi dalında ödüle layık görüldü. Öte yandan Peter Dinklage ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu.


resim

Spin-off projesinin, Westeros’un Game of Thrones’tan on binlerce yıl önce geçecek olmasından dolayı tamamen yeni karakterlerden oluşacağını söyleyen Martin; Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, Maisie Williams ve Sophie Turner gibi oyuncuların yeni projeler keşfetmeye hazır olduğunu söyledi ve “Bütün hayatlarını tek bir role bağlanarak geçirmek istemiyorlar ve bu harika, inanılmaz bir oyuncu kadromuz var.” diye ekledi.

Game of Thrones için 5 farklı spin-off projesinin olduğu iddialarıyla ilgili olarak ise birinin rafa kalktığı ancak film aşamasına geçilen şimdiki proje hariç diğer üçünün halen gündemde olduğu dile getirilmişti. Martin ise bu açıklamaya ek olarak, bu 5 farklı hikâyenin bazılarının Game of Thrones’un 100 yıl öncesinde, bazılarının ise 5000 yıl öncesinde geçtiğini söyledi.


Game of Thrones
2011
Game of Thrones
Aksiyon / Macera / Dram57 dk

Yönetmen: Alan Taylor, David Nutter, Alex Graves
Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez....
9.2 (2,307,210 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film