Giriş Kayıt

Game of Thrones Spin-off'unun Çekimlerine Bu Yaz Başlanacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 05 Şubat 2019 15:25

285 

resim

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Game of Thrones spin-off‘unun çekimlerine bu yaz başlanacak. Jane Goldman’ın yaratıcılığını üstlendiği dizi, HBO’dan onay alması halinde 2020 ya da 2021’de yayınlanmaya başlayacak.

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Game of Thrones, nisan ayında başlayacak final sezonu ile ekranlara veda edecek olsa da, George R.R. Martin‘in yarattığı etkileyici dünya ekranlarda kalmaya devam edecek. Game of Thrones ile aynı evrende geçecek yeni bir spin-off dizisi için hazırlıklar sürüyor.

George R.R. Martin’in sosyal medyadaki paylaşımlarında The Long Night adıyla bahsettiği Game of Thrones spin-off‘u bir süre önce HBO’dan pilot bölüm için resmi onay almıştı. Geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly’e konuşan HBO yöneticisi Casey Bloys, pilot bölümün çekimlerine ne zaman başlanacağını açıkladı.

Kick-Ass, X-Men: Days of Future Past ve Kingsman: The Secret Service gibi filmlerin senaristi olan Jane Goldman‘ın yaratıcılığını üstlendiği The Long Night’ın çekimlerine bu yaz başlanacak. Game of Thrones hayranları tarafından daha şimdiden heyecanla beklenen dizi, HBO’dan onay alması halinde 2020 ya da 2021 yılında yayınlanmaya başlayacak.


resim

Jessica Jones ve Collateral dizilerinde de yönetmen koltuğuna oturan S.J. Clarkson’ın pilot bölümünü yöneteceği Game of Thrones spin-off‘unun oyuncu kadrosunda Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp ve Toby Regbo gibi isimler yer alıyor.

Bir prequel dizisi olacak The Long Night, Game of Thrones’ta anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek. George R.R. Martin’in A Song of Ice and Fire serisi için yarattığı kapsamlı mitolojiden esinlenecek dizi, Kahramanlar Çağı’nda altın dönemini yaşayan dünyanın yavaş yavaş karanlığa gömülmesini anlatacak. Dizide Ormanın Çocukları ile insanlar arasındaki savaştan, Ak Yürüyenler’in yaratılışına kadar birçok ilgi çekici hikâye işlenecek.


Game of Thrones
2011
Game of Thrones
Aksiyon / Macera / Dram57 dk

Yönetmen: Alan Taylor, David Nutter, Alex Graves
Yedi Krallık diyarının kralı olan Robert Baratheon beklenmedik bir zamanda hayatını kaybederek Demir Taht'ı çocukluk arkadaşı olan Eddard Stark'a bıraktığını vasiyet eder. Eddard etrafındaki sinsilik ve kokuşmuşluktan dolayı kime güveneceğini bilemez....
9.2 (2,308,086 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film