Giriş Kayıt

FX, Y: The Last Man Dizisinin 2. Sezonunu İptal Etti


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 18 Ekim 2021 14:27

470 

resim

Brian K. Vaughan’ın sevilen çizgi roman serisinden televizyona uyarlanan Y: The Last Man dizisinin ikinci sezonu FX tarafından iptal edildi.

Bu yıl 13 Eylül’de ilk bölümü yayınlanan Y: The Last Man‘in birinci sezonu henüz bitmeden ikinci sezonunun iptal haberi Twitter’da dizi sorumlusu Emily Clark tarafından duyuruldu. FX’ın dijital yayın platformu Hulu’da yayınlanan dizi için Clark, FX ile anlaşmalarının bittiğini izleyicilerle paylaştı.

60 bölümlük DC romanından ekranlara uyarlanan Y: The Last Man, Brian K. Vaughan ve Pia Guerra‘nın aynı adlı çizgi roman serisine dayanıyor. Post-apokaliptik bir dram olarak tanımlanan dizi, neredeyse tüm erkeklerin öldüğü distopik bir dünyada geçiyor. Hayatta kalan son erkek olan Yorick’in hikâyesini ele alan ödüllü çizgi roman serisi; cinsiyet, sınıf farklılıkları ve hayatta kalma mücadelesi gibi konulara değiniyor.

Y: The Last Man’in televizyon uyarlaması uzun süren bir prodüksiyon döneminden geçmişti. Ani iptal kararı dizi sorumlusu Emily Clark ve oyuncular tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. En az beş veya altı sezon olarak diziyi planlayan Clark, FX ile devam etmeseler bile dizi için başka bir platform bulma konusunda umutlu olduğu belirtti.

İlk yayınlandığında genel olarak olumlu eleştiriler alan dizinin oyuncu kadrosunda Ben Schnetzer, Oscar adaylığı bulunan Diane Lane ve Succession‘dan tanıdığımız Juliana Canfield‘ın yanı sıra Elliot Fletcher, Olivia Thirlby ve Marin Ireland yer alıyor.

10 bölümlük birinci sezonu, her ne kadar ikinci sezonu iptal edilmiş olsa da pazartesi günleri Hulu’da yayınlanmaya devam edecek. Dizinin birinci sezonunun finali ise 1 Kasım’da yayınlanacak.

Y: The Last Man
2021
Y: The Last Man
Aksiyon / Macera / Dram60 dk

Yönetmen: Melina Matsoukas, Louise Friedberg, Destiny Ekaragha
FX ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Y, Brian K. Vaughn ve Pia Guerra’nın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanıyor ve erkek nüfusunun bir kişi hariç tamamen yok olduğu bir dünyada geçiyor. Hikaye, kadınların kurduğu bu yeni dünya düzeninde...
6.0 (15,706 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film