Giriş Kayıt

Fransız İhtilali Döneminde Geçen La Révolution Dizisinden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 16 Eylül 2020 11:26

198 

resim

Fransız İhtilali sırasında geçen korku dizisi La Révolution’dan ilk fragman yayınlandı. Netflix’in Fransa yapımı yeni dizisi La Révolution, 16 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

Tarihi yapımlara ağırlık veren Netflix, yeni bir tarihi drama dizisini izleyici ile buluşturuyor. Bu kez Fransız İhtilali’nin hemen öncesinde 1787 yılında gerçekleşen bir dizi cinayeti konu alan korku ve gizem türünde yeni bir dizi yayınlanacak. La Révolution, 1789’da gerçekleşen Fransız İhtilali’nin anlatıldığı gibi gerçekleşip gerçekleşmediğine farklı bir gözle bakarak gizemli bir hikâyeyi merkezine alıyor.

Alternatif bir tarih anlatısı sunan dizi, ihtilalin öncesinde yaşananların, yaklaşık iki asırdır anlatılagelenlerden farklı olduğunu iddia ediyor. 1789’da Fransa’daki ölüm cezalarının kullanılmasında mekanik bir aletin kullanılmasını öneren ve ileride giyotinin mucidi olarak anılacak tıp doktoru Joseph-Ignace Guillotin’in gizemli ölümleri araştırırken mavi kan adlı bir virüsü ortaya çıkarıyor. Yayılan bu virüsün soylu sınıfın isyancıları öldürmek için kullandığı bir silaha dönüştüğü belirtiliyor.

Fragmanın başında ise “Kölelerin zincirlerini kıracağı ve sefillerin isyan çığlıklarını yükseltmek için güçlerini birleştireceği bir gün gelecek.” repliği yer alıyor. Dizi, henüz ne olduğu bilinmeyen bu virüsün yanı sıra aristokrasi ve Brotherhood adındaki isyancı gruplar arasındaki çatışmayı da işliyor.

Fragmanında oldukça kanlı ve şiddet dolu sahneler barındıran La Révolution dizisi 16 Ekim tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Dizinin yaratıcı ekibi içinde The Woman from the Sea, Red Creek dizilerinin senaryolarını yazan Aurélien Molas bulunuyor. Oyuncu kadrosu içerisinde ise La Fin de la nuit, Le convoi gibi yapımlardan tanınan Amir El Kacem ile birlikte Marilou Aussilloux, Lionel Erdogan, Julien Sarazin gibi isimler bulunuyor.

John doe productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, her biri 50 dakikadan oluşan sekiz bölümden oluşuyor.


La Révolution
2020
La Révolution
Macera / Dram / Tarihi / Gizem / Gerilim

Fransız İhtilali’nin hemen öncesinde 1787 yılında gerçekleşen bir dizi cinayeti konu alan korku ve gizem türündeki La Révolution, 1789’da gerçekleşen Fransız İhtilali’nin anlatıldığı gibi gerçekleşip gerçekleşmediğine farklı bir gözle bakarak...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film