Giriş Kayıt

Euphoria'nın İkinci Sezonundan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Kasım 2021 17:26

281 

resim

“Euphoria”nın ikinci sezonunun nihayet bir yayın tarihi var. Emmy ödüllü yıldız Zendaya, salı sabahı dizinin 9 Ocak'ta geri döneceğini duyurdu. İkinci sezondan da ilk fragman geldi. 2020 Emmy Ödülleri'nde bir drama dizisinde başrol ödülü kazanan en genç kişi olarak tarih yazan Zendaya'nın yanı sıra, ilk sezondan Hunter Schafer, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid, Austin Abrams ve Nika King gibi oyuncuların çoğunluğu geri dönüyor.

Yeni sezonda Dominic Fike, Minka Kelly ve Demetrius “Lil Meech” Flenory Jr. kadroya katılıyor. İkinci sezon, Rue (Zendaya) ve Jules'un (Hunter Schafer) sezon finalinde ayrılmasının ve Rue'nun uyuşturucu bağımlılığının nüksetmesinin ardından ortaya çıkan gidişatı keşfedecek. İkinci sezon fragmanında Rue, Frank Sinatra'nın "Call Me Irresponsible" şarkısının melodisine göre evinin etrafında dans ediyor.

Fragmanda ayrıca, liseli gençlerin parti yaptığı ve polisle çatıştığı sahneler de var. “Gençken her şey çok kalıcı geliyor ama yaşlandıkça hiçbir şeyin olmadığını ve sevdiğiniz herkesin uzaklaşabileceğini anlamaya başlıyorsunuz” diyor Rue fragmanda. Sam Levinson diziyi oluşturup yazdı ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Diğer yönetici yapımcılar arasında Ravi Nandan, Kevin Turen, Will Greenfield, Drake, Adel “Future” Nur, Zendaya, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem ve Daphna Levin yer alıyor.

Euphoria
2019
Euphoria
Dram55 dk

Yönetmen: Augustine Frizzell, Sam Levinson, Pippa Bianco
Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu aynı isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor... Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun anlattığı hikayeler; seks, kimlik arayışı, travma, sosyal...
8.3 (247,151 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film