Giriş Kayıt

Euphoria’nın İkinci Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Ocak 2021 13:00

372 

resim

"Euphoria"nın ilk sezon finalinden bu yana neredeyse iki yıl geçti ama yeni sezon için uzun süre daha beklenmeyecek gibi gözüküyor. İçerik oluşturucu ve showrunner Sam Levinson tüm hazırlıkların 2021 sonlanmadan bitmesi yönünde umutlu. Levinson, yeni Netflix filmi “Malcolm & Marie”yi tanıtmak için IndieWire’ın Filmmaker Toolkit podcast'inde bu hafta yaptığı röportajda, planın mart ayında çekimlere başlamak olduğunu belirtti.

Levinson, "Hedefimiz bu yıl bölümleri yayınlamak." dedi. Elbette pandemi bu planları değiştirebilir, ancak Levinson’un hedefi çekimlere mart ayında başlamak ve HBO’da tamamlanan bölümleri aralık ayı sonundan önce yayınlamak. Mart ayı üretim başlangıç ​​tarihi, ikinci sezonun planlanandan tam olarak bir yıl sonra çekime başlayacağı anlamına geliyor. Mart 2020'de, salgın tüm sektörü kapanmaya zorladığında ekip sete girmek üzereydi.

Bu arada, hayranların uzun süren bekleyişini biraz olsun dindirmek için ve sürecin belirsizliği nedeniyle iki özel bölüm çekildi ve yayınlandı. Bölümlerden biri Zendaya - Rue çevresinde, diğeri ise Hunter Schafer - Jules etrafında yaşandı ve ikinci sezonla organik bir bağı yoktu. Her iki bölüm de de şu anda HBO Max üzerinden yayınlanıyor. Ülkemizde ise bölümleri BeIN CONNECT aracılığıyla izlemek mümkün.

Levinson'ın mart ayı başlama tarihini onaylamasından önce, "Euphoria" hayranlarının, önümüzdeki ikinci sezonun 2021'in başlarında çekimlere başlayacağına umutları vadı. HBO Programlama Başkanı Casey Bloys, "Euphoria"nın yer aldığı Emmy Ödülleri'nden sonra bu bilgiyi tahmini olarak vermişti. Zendaya, bu performansıyla Drama Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak sektördeki birçok kişiyi şaşırttı. Galibiyet, Zendaya'yı kategorinin Emmy tarihindeki en genç galibi yaptı.

Euphoria
2019
Euphoria
Dram55 dk

Yönetmen: Augustine Frizzell, Sam Levinson, Pippa Bianco
Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu aynı isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor... Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun anlattığı hikayeler; seks, kimlik arayışı, travma, sosyal...
8.3 (247,381 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film