Giriş Kayıt

Euphoria Dizisinin Yılbaşı Özel Bölümünden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 01 Aralık 2020 13:15

406 

resim

Euphoria dizisinin 6 Aralık’ta ekrana gelecek yılbaşı temalı özel bölümünden ilk fragman yayınlandı.

İlk uzun metrajı Another Happy Day’den sonra 2018 yılında Amerika’da büyük ses getiren Assassination Nation’a imza atan Sam Levinson, geçtiğimiz yıl yaratıcısı olduğu HBO dizisi Euphoria ile adından övgüyle söz ettirdi. Assassination Nation’da lise öğrencilerinin sosyal platformlara olan bağlılığını ve teknolojinin hayatımıza etkisini sarsıcı bir şekilde ele alan, bunu da günümüzün Salem dünyası şeklinde tasvir eden Levinson, Euphoria’da benzer sularda yüzmüş ve bir grup lise öğrencisinin kimlik arayışı, travma, seks, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve dostluk gibi kavramlarla dolu yaşamlarını mercek altına almıştı.

Yüksek dozda uyuşturucu almasının ardından önce hastaneye kaldırılıp ardından terapi gören Rue’nun anlatıcılığında hikâyesini ilerleten dizi, uyuşturucu, seks ve şiddetin iç içe geçtiği bir dünyayı bizlere sunmuştu. Kurgusu, atmosferi ve karakter tasarımıyla ön plana çıkan dizi, ilk sezonuyla izleyicinin beğenisini kazandı. Hâliyle bu durum, dizinin 2. sezonunun çekilmesine zemin hazırladı.

Ancak tüm dünyada prodüksiyonları sekteye uğratan Covid-19 salgını Euphoria’nın 2. sezonunu da etkiledi. Bu yıl içinde başlanması planlanan 2. sezon çekimleri 2021’in ilk aylarına ertelendi. Pandemiye bağlı bu erteleme, sevilen dizinin 2. sezonu için normalden daha uzun süre beklememiz gerekeceğini gösterdi.

Neyse ki HBO, iki sezon arasında geçecek süreyi özel bölümlerle doldurma yoluna gitti. Euphoria dizisinin başrolünde yer alan Zendaya, kısa süre önce verdiği bir demeçte “Köprü görevi görecek bir bölüm yapabiliriz. Nasıl tarif edeceğimi gerçekten bilemiyorum ama güvenli bir ortamda az kişiyle yapacağımız bir bölüm olacak. Böylece 2. sezon başlayana kadar tutunacağımız bir şeyler olur” ifadelerini kullandı.

Nitekim böyle de oldu. Dizinin 2. sezonundan önce iki özel bölümün yayınlanacağı, bunlardan birinin yılbaşı özel bölümü olacağı açıklandı. Trouble Don’t Last Always adını taşıyan yılbaşı özel bölümünde Zendaya’nın yanı sıra Ali karakterine hayat veren Colman Domingo da yer alıyor. Sam Levinson tarafından yazıp yönetilen bölümde, ilk sezonun sonrasında geçecek ve Noel sırasında Rue’yu takip edecek.

Euphoria’nın yılbaşı özel bölümü 6 Aralık’ta HBO ve HBO Max’te yayınlanacak. Pandemi döneminde gerekli önlemler alınarak çekilen ikinci özel bölümün ne zaman ekrana geleceği ve nasıl bir konsepte sahip olacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Euphoria’nın oyuncu kadrosunda, geçtiğimiz günlerde dizideki etkileyici performansıyla Emmy kazanan Zendaya‘nın yanı sıra Hunter Schafer, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Sydney Sweeney gibi isimler yer alıyor.


Euphoria
2019
Euphoria
Dram55 dk

Yönetmen: Augustine Frizzell, Sam Levinson, Pippa Bianco
Yönetmen koltuğunda Augustine Frizzell’in oturduğu aynı isimli İsrail yapımı diziden uyarlanan Euphoria’da 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor... Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun anlattığı hikayeler; seks, kimlik arayışı, travma, sosyal...
8.3 (247,263 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film