Giriş Kayıt

Erken Final Yapan Fleabag Dizisinin Kitabı Geliyor


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 10 Ağustos 2019 11:35

652 

resim

Bu sene tam 11 Emmy adaylığı ile topladığı alkışların boşa olmadığını kanıtlayan, son dönemlerin en çok konuşulanlarında başı çeken, BBC Three’nin komedi dizisi Fleabag, mayısta yayınlanan etkileyici ikinci sezon finaliyle beraber üçüncü bir sezonun olmayacağı haberiyle hayranlarını üzmüştü.

Dizinin yaratıcısı, yazarı ve başrolü Phoebe Waller-Bridge’in bir Amazon etkinliğinde yaptığı açıklamada 50 yaşına geldiğinde diziyi geri getirmeye dair hayallerinin olduğunu söylemesi uzun ancak ümitli bir bekleyiş yaratırken, Hodder & Stoughton yayınevinin 7 Ağustos’ta Twitter hesaplarından yaptığı bir duyuru, dizi hayranlarının Fleabag’in maceralarına dönmek için bekleyebilecekleri çok daha yakın bir tarihi işaretledi.


resim

Stephen King ve John Grisham gibi isimlerin kitaplarını yayımlayan İngiliz yayınevi Hodder & Stoughton, “Siz Fleabag’i seviyorsunuz. Biz Fleabag’i seviyoruz. Herkes Fleabag’i seviyor. Fleabag: The Scriptures kitabını duyuruyoruz. Dizinin tüm bölümlerinin senaryoları, Phoebe Waller-Bridge’in yeni metinleri ve daha önce görülmemiş set direktifleri ile beraber… 5 Kasım’da geliyor” şeklindeki açıklamayla kitabın içeriğini ve yayım tarihini müjdeledi.

Waller-Bridge’in 30’lu yaşlarında, hali vakti yerinde Londralı bir kadının hayat, aile ve romantik ilişkileriyle olan mücadelelerini konu edinen tiyatro oyunundan uyarlanan komedi dizisi Fleabag’in yanı sıra son dönemin bir diğer gözde ve ödüllü gerilim-draması Killing Eve, düşük bir kira karşılığında terk edilmiş bir hastanede yaşayan 20’li ve 30’lu yaşlardaki altı gencin maceralarına odaklanan Crashing gibi dizilerde de imzası bulunuyor. Ünlü yazar ve oyuncunun son olarak sıradaki Bond 25 filminin de senaristi olacağı duyurulmuştu.



Fleabag
2016
Fleabag
Komedi / Dram27 dk

Yönetmen: Harry Bradbeer, Tim Kirkby
Fleabag altı bölümden oluşan bir İngiliz komedi dizisi ve daha ilk bölümünde elinizi ayağınıza dolaştırıyor. Amazon üzerinden yayınlanan BBC3 dizisi, aslında 2013 Edinburgh Festivali’nde Fringe First Award sahibi tek kişilik bir tiyatro metninden uyarlandı....
8.7 (205,702 Oy)

Kaynak: Bant Mag


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film