Giriş Kayıt

Diane Lane ve Greg Kinnear "House of Cards" kadrosuna katıldı


  1. Haberler
  2. Dizi
kurt_thewolf - 01 Şubat 2018 04:00

2999 

resim


Netflix çarşamba günü yaptığı açıklama ile House of Cards'ın son sezonu olan altıncı sezon çalışmalarına devam edildiğini duyurdu. Dizinin yapım çalışmaları dizinin başrol oyuncusu Kevin Spacey hakkındaki cinsel taciz ve cinsel saldırı suçlamaları nedeniyle geçen yıl Ekim ayında durdurulmuştu. Bu olayın ardından ise dizi çalışmaları askıya alınmış, Netflix ile Media Rights Capital stüdyosu Kevin Spacey ile olan iş ilişkilerini bitirdiklerini açıklamıştı. Netflix ayrıca Spacey'nin başrolünde olacağı planlanan Gore Vidal'ın biyografi filmini de iptal etmişti.

Siyasi gerilim dizisi House of Cards'ın altıncı sezonunun başrolünde Robin Wright yer alırken, dizinin son sezonu sekiz bölümden oluşacak. Son sezonda Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ve Boris McGiver da yer alacak. Dizi, Netflix'in adının duyulmasına önemli katkı sağlayan ve 53 Emmy adaylığı bulunan orijinal yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.

resim
Diane Lane ve Greg Kinnear


Son olarak Diane Lane ve Greg Kinnear dizinin son sezonuna dahil oldu. Her iki oyuncunun canlandıracakları roller sır gibi saklanıyor ancak ikilinin canlandıracağı karakterlerin kardeş olduğu bilgisi öğrenildi.

Diane Lane, Unfaithful filmindeki rolü ile en iyi kadın oyuncu dalında 2003 yılı Akademi Ödüllerinde aday oldu. Oyuncunun ayrıca iki Emmy ve üç Golden Globe adaylığı da bulunuyor. Oyuncu Under the Tuscan Sun ve Chaplin filmleri ile tanınırken son zamanlarda ise DC evreni filmlerinde canlandırdığı Martha Kent karakteri ile biliniyor.

Greg Kinnear ise As Good as It Gets filmindeki rolü ile en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Akademi Ödülüne aday oldu. Oyuncunun diğer bilinen yapımları ise Little Miss Sunshine filmi ile The Kennedys mini dizisi.

House of Cards'ın son sezonda yoluna nasıl devam edeceği, konusunu ne yöne çevireceği ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

House of Cards
2013
House of Cards
Dram51 dk

Yönetmen: James Foley, Robin Wright, John David Coles
House of Cards, Beau Willimon tarafından geliştirilen bir Amerikan politik dram dizisidir. Aynı adı taşıyan bir BBC mini dizisinin uyarlamasıdır. İlk sezonu 13 bölüm süren dizi prömiyerini 1 Şubat 2013 tarihinde Netflix'te yaptı. 13 bölümlük 2. sezon da...
8.6 (533,243 Oy)


Kaynak: Variety

Yorumlar

Paternal 01 Şubat 2018 20:15
Tamam, anladık, Kevin Spacey söyle böyle birisi. Ama peki ya dizi? Kadrodan atmaya hevesliymiş gibi ne aceleydi öyle. Kaldıramadılar galiba kendilerini aynada görmeyi. En azından son sezonun ilk bölümünde yer almalıydı ne olursa olsun.

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film