Giriş Kayıt

Darren Star’ın Yaratıcısı Olduğu Emily in Paris Dizisinden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 16 Eylül 2020 17:45

393 

resim

Sex and the City’nin yaratıcısı olan Darren Star’ın imzasını taşıyan Emily in Paris dizisinden fragman yayınlandı. Lily Collins’in başrolünü üstlendiği dizi, 2 Ekim’de Netflix’te izleyici ile buluşacak.

Sex and the City dizisinin yaratıcısı olarak tanınan, son yıllarda ise Younger dizisiyle adından söz ettiren Darren Star, dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Star’ın drama ve komedi türlerini harmanlayan yeni dizisi Emily in Paris’in başrolünde Tolkien, Love Rosie ve The Mortal Instruments: City of Bones gibi filmlerle tanınan Lily Collins yer alıyor. Çekimleri Paris’te gerçekleşecek olan dizi ilk başta Paramount Network çatısı altında hazırlanmış olsa da, bu yaz dizinin Paramount Network’ten Netflix‘ geçtiği duyuruldu.

Paramount Network’ten devraldığı dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, geçtiğimiz günlerde diziden ilk tanıtım fragmanını yayınladıktan sonra bugün de diziden ilk uzun soluklu fragmanı paylaştı.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan Emily in Paris, kendisine gelen bir iş teklifinin ardından Orta Amerika’dan Paris’e taşınan Emily’nin hikâyesini anlatıyor. 30 dakikalık bölümler hâlinde yayınlanacak olan dizide, çalıştığı pazarlama ekibine “Amerikan perspektifi” katması beklenen Emily, çakışan iki kültür arasında dengede kalmaya çalışırken kurduğu arkadaşlıkların ve romantik ilişkilerinin getirdiği sorunlarla mücadele ediyor.

Sex and the City hayranı olan Lily Collins başrolünde yer aldığı Emily in Paris’i “rüya projem” olarak tarif ediyor. Darren Star ile çalışma fırsatını yakalamaktan mutluluk duyduğunu belirten Collins, dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily Collins’e Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie ve Arnaud Viard eşlik ediyor.

İlk sezonu 2 Ekim’de ekrana gelecek olan diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Emily in Paris
2020
Emily in Paris
Komedi / Dram / Romantik30 dk

Yönetmen: Andrew Fleming, Zoe R. Cassavetes, Peter Lauer
Chicago'da yaşayan hırslı, yirmi yaşlarında bir pazarlama yöneticisi olan Emily, şirketinin Fransız lüks bir pazarlama şirketini satın almasıyla beklenmedik bir şekilde hayalini kurduğu Paris'e gelir ve şirketin sosyal medya stratejilerini yenilemekle görevlendirilir....
6.9 (118,217 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film