Giriş Kayıt

BluTV’nin Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’li İlk ve Son Dizisinden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 14 Temmuz 2021 16:25

473 

resim

BluTV’nin başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’ye yer veren İlk ve Son isimli dizisinden yeni fragman yayınlandı.

BluTV, sosyal medya hesapları üzerinden başrollerinde Özge Özpirinçci ve İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda gibi yapımlarda yer alan Salih Bademci’yi bir araya getiren İlk ve Son isimli dizisinin çekimlerine başlandığını duyurmuştu. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Kırmızı Oda, Kusursuz, Hercai gibi yapımlarda yönetmen olarak bulunan Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin tanıtım fragmanını geçtiğimiz ay sizlerle paylaşmıştık. Diziden son olarak yeni bir fragman yayınlandı.

BluTV’nin yaptığı paylaşımlarda dizi, “yaşamın ve ilişkilerin tüm gerçekliğiyle anlatıldığı, herkesin kalbine dokunacak bir aşk hikâyesi” sözleriyle tanımlanıyor. Aynı zamanda İlk ve Son, Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, dijital bir platformda yer alacak ilk projesi olacak.

Diziden paylaşılan fragmanda Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin canlandırdıkları karakterler arasında yaşanan tutku dolu anlar izleyici ile buluşuyor. Dizi, aşkları genç yaşta başlayan Deniz ve Barış karakterlerinin ilişkilerini, tutkulu ilk zamanlarından başlayarak aradan geçen 10 yıllık süreç içerisinde ilişkilerini çoğu zaman imkansız bir serüven hâline getiren olaylarla birlikte mercek altına alacak. BluTV, Twitter hesabı üzerinden dizi ile ilgili yaptığı paylaşımda “Tutkulu bir aşktan çarpıcı bir sona doğru giderken, herkesin kendinden bir parça yakalayacağı hikâye…” notunu düştü.

Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve konu aldığı tutkulu aşk hikâyesiyle dikkat çeken dizinin izleyici ile ne zaman buluşacağı ise henüz bilinmiyor.

Diziden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


İlk ve Son
2021
İlk ve Son
Dram

Yönetmen: Cem Karci
İlk ve Son, aşkları genç yaşta başlayan Deniz ve Barış karakterlerinin ilişkilerinin tutku dolu anlarla dolu ilk zamanlarından başlayarak aradan geçen 10 yıllık bir süreç içerisinde ilişkilerini çoğu zaman imkansız bir serüven hâline getiren olaylarla...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film