Giriş Kayıt

Better Call Saul 6. Sezon Çekimlerine Mart Ayında Başlanacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 05 Şubat 2021 11:21

485 

resim

Better Call Saul 6. sezon çekimlerine mart ayında başlanacak. Dizi, 6. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Breaking Bad’in 2015 yılında yayınlanmaya başlayan spin-off dizisi Better Call Saul, Breaking Bad’in en orijinal karakterlerinden biri olan Saul Goodman’ın hikâyesini iyi yazılmış bir senaryo eşliğinde anlatmasıyla izleyicinin gönlünü fethetti.

Başta Jimmy McGill, nam-ı diğer Saul Goodman, olmak üzere Kim Wexler, Gus Fring gibi karakterlerin gelişimlerini de takdire şayan bir kompozisyon eşliğinde sunan ve her sezonda hikâyesinin üstüne koyan dizi, geçtiğimiz yıl 5. sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Gözünü hırs bürümüş Kim Wexley, arada kalmaktan sıkılan ve bir çıkış yolu bulmaya çalışan Nacho Varga, yükselişte olan Gus Fring, en başından beri hiç tekin bir görüntü vermeyen ve yaşadıklarından sonra gözünü karartan Lalo Salamanca’nın hikâyelerinde yeni pencereler açan 5. sezon, tadı damağımızda kalan bir sezon finaliyle kapanışı yaptı.

Yeni sezonu izlemek için heyecanlı bekleyişimiz sürerken; geçtiğimiz sene yapılan bir açıklama deyim yerindeyse hevesimizi kursağımızda bıraktı. Vince Gilligan ile beraber dizinin yaratıcısı olan Peter Gould, katıldığı bir panelde dizinin 6. sezonuyla ekranlara veda edeceği açıklamış, diziyi iyi bir finalle noktalayabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını açıklamıştı.

resim

Yapım ekibinin iyi bir final sezonu çekmek için hazırlıklara geçen sene başladığı dizinin normal şartlarda çekimlerinin tamamlanması gerekiyordu. Ancak pandemi durumu bütün planları ters yüz etti ve çekim takviminin ötelenmesine vesile oldu. Dizide Saul Goodman’ı canlandıran Bob Odenkirk ise dizinin 6. sezon çekimlerinin mart ayında başlayacağını açıkladı.

Bob Odenkirk, ayrıca final sezonunun hayranların beklentisini karşılayacağını, hikâyenin daha yavaş ve istikrarlı bir şekilde ilerleyeceğini sözlerine ekledi.

Final sezonu 13 bölümden oluşacak dizinin bu yılın sonunda ya da 2022’nin başlarında yayınlanması bekleniyor.

Better Call Saul
2015
Better Call Saul
Suç / Dram46 dk

Yönetmen: Vince Gilligan, Thomas Schnauz, Adam Bernstein
Breaking Bad spin-off’u. Breaking Bad’te Walter White ve Jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Saul Goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. Yani Breaking Bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız...
9.0 (658,797 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

BrainscanTrickster 05 Şubat 2021 14:22
Güzel haber

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film