Giriş Kayıt

Animasyon Stranger Things Dizisi Geliyor


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 11 Nisan 2023 11:18

246 

resim

Netflix, hit dizisi Stranger Things'in dünyasında geçen adsız bir animasyon dizisi için doğrudan sipariş verdiğini duyurdu.

"Stranger Things" yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, yeni dizinin "Cumartesi sabahı çizgi filmleri" tarzında olacağını söyledi. Yaratıcı ikili muhtemelen "Masters of the Universe" ve "Teenage Mutant Ninja Turtles" gibi 1980'lerin başarılı çizgi film hikayelerine gönderme yapıyor.

Sidney merkezli animasyon stüdyosu Flying Bark, dizi sorumlusu olarak görev yapan Eric Robles ile prodüksiyonu yürütüyor. Duffer kardeşler, Shawn Levy ve Dan Cohen ise dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Henüz, orijinal Stranger Things kadrosundaki isimlerin animasyon dizi için yeniden rollerini üstlenip üstlenmeyeceği kesin değil. Matt ve Ross Duffer yaptıkları açıklamada şunları söylüyor:
Alıntı:
"Her zaman, severek büyüdüğümüz Cumartesi sabahı çizgi filmlerindeki gibi animasyonlu bir Stranger Things hayal etmişizdir ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici olmuştur. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla şaşırtamazdı — senaryolar ve çizimler inanılmaz ve sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor."

Netflix'te büyük bir genel anlaşmaya sahip olan Duffers'ın Upside Down Pictures şirketi, dizinin yaklaşan beşinci ve son sezonunun yanı sıra “Stranger Things: The First Shadow” adlı bir Londra sahne şovu projesini ve şimdilik isimsiz bir spin-off projesini de destekliyor.

Stranger Things
2016
Stranger Things
Dram / Fantastik / Korku51 dk

Yönetmen: Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy
Dizi 1980'li yıllarda New York eyaletine bağlı bir liman kasabası olan Montauk'ta geçmektedir. Genç bir çocuk gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Ailesi, arkadaşları ve yerel polisler çocuğun ortadan kaybolması ile ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatarak...
8.7 (1,354,043 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film