Giriş Kayıt

Among Us Dizisi için İlk Tanıtım Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 08 Haziran 2024 16:05

492 

resim

Among Us dizisi için ilk klip nihayet Inner Sloth tarafından yayınlandı.

İlk klip dizinin ana teması hakkında önemli fikirler veriyor. Among Us temelli bir içerikte olması gerektiği gibi dizinin ilk fragmanında da Captain Red'in ekranında oyun oynaması ve Yellow ile Brown'un pizza yapıp arkalarından sinsice yaklaşan Imposter ile yumruk tokuşturmaları gibi şapşallıklar yer alıyor.

Variety geçtiğimiz yıl Among Us tabanlı bir dizinin CBS Studios tarafından geliştirildiğini açıklamıştı. Among Us animasyon dizisi üzerinde çalışmak üzere görevlendirilen animasyon stüdyosuysa, Big Mouth ve Star TrekÇ Lower Decks gibi animasyon dizilerinin de arkasındaki stüdyo olan Titmouse. Regular Show yazarı ve storyboard sanatçısı Owen Dennis de projede görev alıyor.

Bugünkü duyurudan önce Inner Sloth ve CBS, dizi hakkında çok az bilgi paylaştı. İlk bilgi, animasyon dizisinde yanlış giden bir pizza partisini tasvir eden görseldi. Mart ayındaysa Elijah Wood, Ashley Johnson, Randall Park ve Yvette Nicole Brown gibi yeteneklerin proje için imza attığını öğrendik.

Among Us, özellikle COVID-19 pandemi kısıtlamaları nedeniyle insanların arkadaşlarıyla sosyalleşmesinin bir yolu olarak 2020'den bu yana popülaritesini artırdı. Inner Sloth, çıktığı günlerde bile görülmeyen ilgi nedeniyle devam oyununu iptal etti ve orijinal oyun için çıkış sonrası desteğe odaklandı. Devam oyununun iptal edilmesinin ardından Inner Sloth, Hide 'n Seek modu ve yeni haritalar da dahil olmak üzere Among Us'ı daha da geliştirme yoluna gitti.



Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film